StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Український ведучий розповів, як його хотіли стратити в Ірані

28 липня 2023, 15:32
304
Артемій Сурін опинився у вкрай неприємній ситуації і тільки диво врятувало його від смертної кари.
Ведучий дивом зустрів потрібну людину
Ведучий дивом зустрів потрібну людину / Колаж Главред, Фото ТСН, aa.com.tr

Український бізнесмен і блогер Артемій Сурін, який здійснив навколосвітню подорож без авіаперельотів, виявився засудженим до смертної кари в Ірані. Причина - шпигунство.

За інформацією ТСН, все почалося під час зйомок з дрона стародавніх руїн. Незважаючи на те, що у блогера був дозвіл на зйомку, іранська поліція не захотіла його слухати.

"Того вечора я був затриманий, а наступного ранку мені призначають суд. Суд проходить без перекладача, без адвоката, без нікого. Не слухаючи мене, винесли рішення, що громадянин України Сурін Артемій звинувачується в шпигунстві проти Ісламської Республіки і виносять арешт. Я знав, що в цій ситуації є тільки два варіанти", - ділиться зірка.

відео дня

За його словами, йому загрожувало або довічне ув'язнення або смертна кара. "Через кілька годин я опинився у в'язниці, а наступного ранку вже перевели до в'язниці Корпусу вартових Ісламської Республіки, які збили український літак. Тоді мені здавалося, що це все – вже кінець", - розповів Артемій Сурін.

Він також додає, що під час одного з допитів у тюремному корпусі український мандрівник зустрів офіцера, який вирішував його долю. Цю зустріч Артемій називає дивом.

"Я потім аналізував, якби мене привезли на 10 секунд пізніше, був би хтось інший, а всі, кого я зустрічав в правоохоронних органах Ірану, це нелюди. Там відбуваються знущання. Але багатогодинний допит був саме з цим офіцером і він потім прийняв рішення Посольство України докладало зусиль, щоб мені допомогти, коли я перебував у в'язниці, після того як мені вдалося вийти з в'язниці, вони евакуювали мене і прихистили в своєму посольстві. Я був евакуйований з країни в Азербайджан. Навіть вони говорили, що це диво", - розповів Артемій Сурін.

Нагадаємо, раніше блогер Олег Машуковський зважився показати свого обранця. На сторінці блогера в Instagram з'явилися знімки, на яких він ніжно обіймає бойфренда.

Раніше також Скандальний блогер присоромив українську співачку Оксану Білозір за погрози судом.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти