StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Син В'ячеслава Узєлкова відрікся від боксера: що думає про це Марина Боржемська

4 серпня 2024, 16:01
442
Колишня дружина Узєлкова і мама його дітей прокоментувала публічну відвертість сина-підлітка.
В'ячеслав Узєлков, Марина Боржемська із сином
Боржемська відреагувала на слова сина, який засудив поведінку Узєлкова / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official, instagram.com/uzelkova.marina

Український боксер і шоумен В'ячеслав Узєлков розлучався зі своєю дружиною, фітнес-тренером Мариною Боржемською, після 22 років у шлюбі зі скандалом: вона звинувачувала його в аб'юзі, він її - в маніпуляції дітьми. Нещодавно старша дитина колишнього подружжя, 15-річний Роберт, висловив свою думку про цю ситуацію.

Підліток став на бік матері і публічно заявив, що відрікається від батька. Роберт підтвердив слова Боржемської про те, що Узєлков мав величезний негативний вплив на їхню сім'ю.

Після такої публічної сповіді сина мовчання порушила його мама. У своєму блозі в Instagram вона висловила власну думку про рішення її первістка від Узєлкова.

відео дня

"Мій любий син, я дякую тобі за твій останній допис. Ти показав у ньому свою дорослість, мудрість, силу, біль, втрату та надбання. Я побачила твою сміливість бути чесним, не тільки перед собою, а й іншими – все це викликає велику повагу. У тебе є чому повчитися, а саме гідності та честі, відстоювати свої власні кордони, захищати своє найдорожче – родину, своїх дівчат. Ось воно відчуття, бути за камʼяною стіною, за мужніми плечима та відчути жіночу слабкість поруч із тобою. Пробач, що тобі довелося взяти все це у власні руки. ... Ми маємо вчитися говорити правду вголос, якби це не було складно та важко. Ми повинні захищатися аби не давати навіть крихітної можливості образити себе, тому що, в першу чергу, це нас руйнує та дуже ранить, формуючи внутрішні комплекси та невпевненість в собі. Читаючи твої рядки, я ще глибше відчула той пронизливий біль, з яким ти живеш та ми відчуваємо кожного разу торкаючись цієї теми", - написала Марина Боржемська, і висловила сподівання, що Роберт відчув полегшення від того, що нарешті висловив свої непрості емоції.

Син Боржемської та Узєлкова
Боржемська відреагувала на слова сина, який засудив поведінку Узєлкова / instagram.com/uzelkova.marina

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Камалія у весільній сукні зробила зізнання про своє особисте життя. Вона охоче приміряла на себе роль нареченої, яка стала для неї особливо символічною.

Також українська олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва показала рідкісне фото зі своїм чоловіком - разом пара відвідала Олімпіаду в Парижі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти