Зірка Сватів відмовився від мільйонної зарплати через графік

21 липня 2020, 10:51
Російський актор Федір Добронравов пішов з театру сатири, хоча йому пропонували зарплату в мільйонах.
Свати
Зірка Сватів пішов з театру / 1+1

Всі чекають зйомок презентації нового сезону 7 серіалу Свати. Поки через карантин цей процес затягнувся, фанати звернули увагу на те, що відбувається з акторами. У російському театру сатири нещодавно змінилося керівництво, і з цього приводу завідуюча трупою Броніслава Чуніхіна в коментарі КП.ру розповіла, як звільнявся горезвісний Добронравов.

Ходили чутки, що крім зйомок Сватів, Добронравов відіграє 20 вистав у театрі сатири, і що він претендував на місце художнього керівника. Але Чуніхіна спростувала ці чутки.

"По-перше, двадцять вистав на місяць Федір у нас в театрі ніколи не грав. Таку кількість він грав на стороні, а залишилися вільні дні давав театру. І не завжди було зручно підлаштувати репертуар під ці числа, адже в театрі є і запрошені зірки - Ольга Ломоносова, Олександр Олешко, Наталя Швець, і свої провідні артисти. Федір приносив мені свій розклад, коли він може грати, а коли у нього стороння зайнятість. І ми підлаштовувалися під нього", - оголосила вона.читайте такожЗірка Сватів не може знайти роботу через серіалу

відео дня

Частково, саме з цим і було пов'язане звільнення Добронравова - Броніслава Чуніхіна зазначила, що у нього почалися проблеми з серцем, і йому запропонували набагато більше зарплату, лише б він не грав на стороні.

"Коли Федору було погано з серцем, коли він серйозно хворів, наш директор Мамед Гусейнович запропонував йому мільйон рублів на місяць, лише б Федір не мотався по містах і селах: "Федя, ти втомлюєшся, погано себе почуваєш. Мільйон будеш отримувати, тільки перестань стрибати з літака на літак". Ні, відмовився Добронравов, буду працювати, як раніше. Тоді йому запропонували написати заяву, що зарплату він буде отримувати тільки за ті дні, що працює в театрі. Зрозуміло, що вона стане менше. Федір образився. І вирішив піти", - сказала вона.

Нагадаємо, що Свати 7 почали перезнімати заново - з зими 2020, без культових героїв, залишивши лише Будько.

На час карантину зйомки зупинилися, і були перенесені на невідомі терміни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти