StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скоїли замах: принц Гаррі розповів про трагедію

20 січня 2023, 20:59
За словами принца Гаррі, багато років на членів королівської сім'ї працював охоронець на ім'я Біллі, який врятував йому життя.
Принц Гаррі на похоронах Єлизавети
Принц Гаррі / скріншот ВВС

Принц Гаррі описав у своїх мемуарах "Запасний" дивовижні речі. Він не перестає дивувати своїми розповідями.

Цього разу герцог Сассекський раптом заявив, що мало не загинув через кинуту в нього гранату.

Він зазначає, що багато років на членів королівської сім'ї працював охоронець на ім'я Біллі. За відданість і мужність онук Її Величності прозвав охоронця Біллі Рок, тобто "Скеля". Особливо чоловік Меган Маркл вдячний сек'юріті за один самовідданий вчинок. На принца було скоєно справжній замах.

"Я був особливо близький до одного з моїх охоронців. Біллі. Я називав його Біллі Рок, тому що він був таким твердим, таким надійним. Одного разу він накинувся на гранату, яку хтось кинув на мене з натовпу. На щастя, вона виявилася несправжньою", - згадує принц Гаррі.

Раніше свою думку про скандальні мемуари принца Гаррі висловив близький друг його покійної матері, Діани Спенсер. Довірена особа принцеси Діани Пол Баррел розкритикував герцога Сассекського за "мстиві викриття".

Також дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти