StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Про це ніхто не знав: принц Гаррі розповів таємницю свого батька

14 січня 2023, 20:27оновлено 21 лютого 2023, 14:12
У гучних мемуарах коханий Меган Маркл заявив, що його батько всюди носить з собою іграшку.
Чарльз III
Чарльз III / скріншот

Принц Гаррі видав нову порцію одкровень про свого батька. Від невгамовного герцога Сассекського постраждали як Кейт Міддлтон, її чоловік принц Вільям, так і нинішній король Великобританії Чарльз III.

Однак на цей раз герцог Сассекський видав визнання більш забавне, ніж образливе. Правда, не виключено, що літній монарх хотів би зберегти потай цей цікавий факт про себе.

У гучних мемуарах коханий Меган Маркл заявив, що його батько всюди носить з собою іграшку, яка, має для нього особливе значення.

"Тедді всюди ходив з татом. Це жалюгідний ведмідь зі зламаними лапами, що бовтаються на нитках і латках. Мені здається, що він виглядав так, як міг би виглядати батько після того, як хулігани розібралися з ним", - наводить цитату з автобіографії принца ЗМІ.

Раніше свою думку про скандальні мемуари принца Гаррі висловив близький друг його покійної матері, Діани Спенсер. Довірена особа принцеси Діани Пол Баррел розкритикував герцога Сассекського за "мстиві викриття".

Також дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти