Санта Дімопулос розповіла, чому не припинила спілкування з друзями-росіянами

14 липня 2024, 15:01
203
Дімопулос заступилася за приятелів, через яких її нерідко хейтять.
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос новини - Дімопулос висловилася про друзів-росіян / колаж: Главред, фото: instagram.com/santadimopulos

Співачка, блогерка і медіадіва Санта Дімопулос часто потрапляє під громадську критику - вона хоч і засудила публічно війну в Україні, але продовжує підтримувати зв'язок із приятелями з країни-агресора і веде блог не тільки українською та англійською, а й російською мовою.

При цьому на критику Дімопулос реагує філософськи, і час від часу відповідає на провокаційні запитання щодо її неоднозначної позиції. Так нещодавно в Instagram її знову запитали про те, чому вона так сильно тримається за зв'язки з людьми з країни-окупанта.

Санта відповіла, що не спілкується з тими, хто підтримує і схвалює військову політику рф. До того ж їй легко вдається не брати до уваги походження людини, якщо вона говорить і думає правильно, тобто як вона.

відео дня

"Я не розподіляю людей на раси, вірування, колір шкіри... Тому що мої друзі в першу чергу люди, у яких правильні орієнтири і добре серце. Я б не спілкувалася з людьми, які виправдовують чи підтримують напад на мою країну", - впевнено заявляє Санта Дімопулос.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос новини - Дімопулос висловилася про друзів-росіян / instagram.com/santadimopulos

Чим прославилася Санта Дімопулос

Санта Дімопулос прославилася завдяки участі в розважальній програмі "Фабрика зірок", а згодом стала однією із солісток гурту ВіаГра. Пізніше вона спробувала себе в сольній кар'єрі, проте вона закінчилася одним альбомом.

З досягнень - перемога в телевізійному шоу "Танці з зірками", а також вінтажний бутік брендових речей у Києві.

Дімопулос має двох дітей. Старшого сина Даніеля вона народила від телеведучого Андрія Джеджули, а молодшу доньку Софію від українського бізнесмена, який не проживає в Україні.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Mamarika зізналася, що її "зірвало". Артистка з виснаженим виглядом і в сльозах поскаржилася на важкий моральний стан, який на якийсь час вибив її з реальності.

Також у Мережі з'явилося перше фото третього сина хореографа Макса Чмерковського - новонародженого хлопчика показала дружина артиста Пета Мургатройд.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти