StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Найнижчий і ганебний спосіб вести війну": Комаров показав Київ після атаки росіян

10 жовтня 2022, 23:13оновлено 10 жовтня 2022, 23:54
Телеведучий озвучив думку багатьох українців і пояснив для своєї аудиторії, хто така Росія.
Рекорди Дмитра Комарова
Рекорди Дмитра Комарова / Прес-служба

Журналіст, ведучий і мандрівник Дмитро Комаров, який на час війни відклав зйомки популярного тревел-шоу Світ навиворіт і займається волонтерством і знімає обстановку на деокупованих територіях України, поділився своєю думкою щодо того, як Росія веде війну проти України.

За його словами, він пройшовся по місцях ракетних атак по Києву. "Не буду повторювати те, що ви вже читали. Скажу, про що думаю зараз, повернувшись додому і намагаючись осмислити те абсолютне зло, наслідки якого побачив сьогодні", - говорить він.

На своїй сторінці в Instagram, Комаров написав, що у всьому, що нас оточує, є правила. Гласні і негласні. Навіть у злочинних угрупованнях є правила і принципи. Війна - не виняток, в ній є правила.

відео дня

"Росія сьогодні їх порушувала, всі-гласні і негласні. Війна повинна проходити на полі бою, в зоні бойових дій. Не справляючись в чесному бою, Росія винесла війну за поле бою і перенесла в мирні міста. Війна-війною, але при чому тут житлові квартали, дитячі майданчики, туристичні об'єкти, парки, офіси, прогулянкові зони? Я говорю про те, що бачив своїми очима. За що сьогодні поранені або вбиті ті, хто йшов по вулиці або проїжджав перехрестя в машині? Це найнижчий, нелюдський, ганебний спосіб ведення бою. Рашка, хочеш довести, що ти така велика і сильна країна? Так доведи в чесному бою-наприклад, під Харковом або Херсоном. СлабО? На жаль, Росія не вміє чесно воювати, а здатна тільки підло закидати мирні міста ракетами, вбивати і калічити звичайних людей. А в своїх новинах брехати і назвати це "військовими об'єктами", - каже Комаров.

Він також дивується, що величезна частина населення Росії стала душевнохворою. "А ну ка, росіяни, питання - чим вам не догодила дитячий майданчик в парку Шевченка? Який там військовий об'єкт знищений? Які "нацисти і найманці" грали в пісочниці, змусивши вашу армію відправити в пісок багатомільйонну високоточну ракету?"- запитує він.

"Так от, які у мене почуття після побаченого за день? Головне-презирство. Я не поважаю вас, росіяни. Я зневажаю ваш уряд і армію. Я зневажаю кожного з вас, хто радий цій війні", - підсумував телеведучий.

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров відвідав звільнені міста Харківської області. На своїй сторінці в Instagram він виклав фотозвіт з цих місць.

В першу чергу Комаров відвідав Балаклію та Куп'янськ. І детально поговорив з бійцями ЗСУ та місцевими жителями. Найбільше його вразила розповідь про те, як окупанти здавалися в полон

"Вони роздягалися до трусів, кидали форму і ховалися в підвалі. Але так в трусах їх в полон і брали", - розповідають мені жителі деокупованих територій Харківщини про втечу росіян. Вони зіткнулися з контрнаступом, відбити який фізично не могли", – розповів Комаров.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти