StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З маминою харизмою: як зараз виглядає 21-річний син Сари Джессіки Паркер

21 лютого 2024, 04:25
Джеймс Вілкі Бродерік став первістком акторки, якого вона виношувала під час зйомок у серіалі "Секс у великому місті".
Сара Джессіка Паркер
Як виглядає Джеймс Бродерік - старший син Сари Джессіки Паркер / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/sarahjessicaparker

Американська акторка Сара Джессіка Паркер сильно відрізняється від своєї кіногероїні Керрі Бредшоу, яка зробила її відомою на весь світ. Паркер обрала тиху гавань - чоловіка і трьох діточок, життя яких ревно береже від сторонніх очей.

З актором Меттью Бродеріком Сара Джессіка в травні відзначить 27-му річницю весілля. У їхній родині підростає троє дітей - 21 річний Джеймс Вілкі, первісток пари, і 14-річні дівчатка-близнючки Маріон Лоретта Елуелл і Табіта Ходж, народжені сурогатною матір'ю

Особисте життя Джеймса Бродеріка, як і його молодших сестер, знаходиться під надійним захистом зіркових батьків. Однак спадкоємець акторів, схоже, вже готується заявити про себе світові. Відомо, що в дитинстві він відвідував театральну студію, і зараз, якщо судити з його соціальних мереж, цікавиться світом кінематографу.

відео дня

Старший син не часто стає здобиччю папараці і рідко показує нові знімки. Однак нещодавно Джеймс запостив свіже фото зі своїм іменитим батьком у блозі в Instagram. Шанувальники відзначають, що 21-річний хлопець сильно змужнів, і в ньому стала прокльовуватися фірмова харизма Сари Джессіки Паркер.

Джеймс Бродерік, Меттью Бродерік
Джеймс Бродерік, старший син Сари Джессіки Паркер, з батьком Меттью Бродеріком / instagram.com/jwbr0derick

Раніше в ЗМІ з'явилася новина про те, що "Джокер" Хоакін Фенікс стане батьком вдруге. Його кохана, акторка Руні Мара, з'явилася на світському заході на останніх термінах вагітності.

Також дизайнерка і світська левиця Вікторія Бекхем під час інтерв'ю смішно відреагувала на те, що стане бабусею. Схоже "перчинка" зовсім не готова няньчити малюків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти