StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російській співачці загрожує 6 років в'язниці за підтримку України

6 вересня 2024, 22:01
1463
Марія Маскакова може сісти до в'язниці на кілька років.
Марії Маскаковій загрожує в'язниця
Марії Маскаковій загрожує в'язниця / Колаж Главред, фото Instagram/mariamaksakova

Оперна співачка і екс-депутат державної думи РФ Марія Маскакова, може стати черговою жертвою режиму і сісти у в'язницю строком на 6 років.

За даними російського пропагандистського телеграм-каналу Mash, колишній солістці Маріїнського театру Марії Максаковій-Ігенберс загрожує до 6 років в'язниці - за інтерв'ю українському телеканалу, в якому вона закликала росіян допомагати ЗСУ.

"Крім цього, на своєму YouTube-каналі вона викладала відео, де люто топила за Україну: говорила, що потрібно скидати гроші українській армії, засуджувала напад Росії на Україну. А під час інтерв'ю телеканалу "Сейчас" засудила російських солдатів і початок СВО.

відео дня

Хто така Марія Маскакова

Марія Маскакова - російська та українська оперна співачка (мецо-сопрано), солістка Маріїнського театру, громадська діячка, депутатка Держдуми РФ VI скликання. У січні 2021 року Максакова відвідувала Росію, але потім повернулася в Україну.

У липні 2023 року взяла участь у міжнародному музичному фестивалі "Laima Rendezvous Jūrmala" в Латвії. У кривавому нападі Росії на Україну, Маскакова підтримала Україну.

"Його побачили російські правоохоронці і завели кримінальну справу за статтею "Публічні заклики до здійснення діяльності, спрямованої проти безпеки держави".

Максакова-Ігенберс народилася в Мюнхені 1977 року. З 2011-го до 2017-го була солісткою Маріїнки, а також депутатом Держдуми РФ VI скликання. Останні роки живе за кордоном.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше оперна співачка та екс-депутат державної думи РФ Марія Маскакова розповіла про те, як нинішній президент Росії, який намагається знищити Україну та її народ, мало не покалічив її 14-річну знайому.

Раніше Лайма Вайкуле в ефірі YouTube-шоу "И грянул грэм" розповіла, що артист Валерій Меладзе зараз перебуває в Іспанії. Зірка розповідала про свій прийдешній музичний фестиваль у Латвії, на якому Меладзе, до речі, не буде.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти