StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російський канал ТНТ залишився без шоу, бо всі коміки втекли з РФ і підтримали Україну

28 жовтня 2022, 00:08
Цілі канали відчувають кризу продуктів через "часткову мобілізацію" Путіна і відправлення на забій його солдатів в Україну.
1666904781-1832.jpg
Скоро в Росії буде зовсім не до сміху

Російський розважальний телеканал ТНТ призупиняє виробництво своїх популярних комедійних шоу, так як на каналі не залишилося людей, готових веселити "великий" російський народ.

Як повідомив Телеграм-канал Baza, все сталося через путінську "часткову мобілізацію" і бажання відправляти гарматне м'ясо, щоб вбивати мирних українців.

"Зміни на телеканалі почалися після того, як в лютому його очолила Тіна Канделакі. За словами джерел "бази", вона вирішила випускати більше серіалів, тому ТНТ призупинив виробництво комедійних шоу "імпровізація", "імпровізація. Команди", "Де логіка" і "Двоє на мільйон". Втім, зараз на телеканалі йде новий сезон "імпровізації", але його зйомки пройшли ще в квітні і з тих пір не поновлювалися. Схожа ситуація з шоу "Імпровізація. Команди "- його виробництво мало стартувати вже восени, проте минулого літа ТНТ навіть не провів заплановані кастинги", - повідомляє канал.

відео дня

Крім того, під удар потрапив і Новий "Comedy Баттл" — його перенесли на наступний рік, оскільки через жорстоку війну в Україні та мобілізацію частина коміків покинула країну. "При цьому в серпні канал оголошував кастинг, але про його результати нічого невідомо, а на сторінці з анкетою для участі тепер з'являється помилка 404", - додають джерела.

Крім того, деякі учасники виступили проти війни в Україні і перебувають за кордоном, щоб уберегтися від переслідувань путінських силовиків. Гумористи також підписали і опублікували антивоєнний лист, через що на їхню адресу почали слати погрози.

Нагадаємо, раніше популярний російський гуморист, актор, сценарист, продюсер і бард Семен Слєпаков, який ще 1 березня закликав припинити війну в Україні, жорстко потролив у своїй новій пісні диктатора Володимира Путіна ‒ за його готовність застосувати ядерну зброю. Відео з виконанням пісні він розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Свою жартівливу композицію на серйозну тему Слєпаков іронічно назвав "піснею патріота".

Акомпануючи собі на акустичній гітарі, комік заспівав про те, що" патріотам "Росії набридло жити в" прогнилому "сучасному світі –" у ньому більше немає місця для нашої великої країни!".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти