StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Роспропаганда в шпагаті: Анастасія Волочкова зізналася в коханні Путіну

16 травня 2022, 04:06
Постраждалим від санкцій балерина запропонувала просто "перетерпіти".
Роспропаганда в шпагаті: Анастасія Волочкова зізналася в коханні Путіну
Анастасія Волочкова висловилася на підтримку Путіна / instagram.com/volochkova_art

Російська балерина Анастасія Волочкова про військове вторгнення рф в Україну мовчала з 24 лютого. Після незрозуміло кому адресованого поста з написом: "Ну що ж відбувається з цією війною! Який жах!", вона старанно вдає, що в світі нічого не відбувається - живе колишнім безтурботним життям.

Як і багато російських знаменитостей, схоже, танцівниця зайняла вичікувальну позицію, щоб пізніше, коли Україна здобуде перемогу, виставити себе в більш вигідному світлі.

Втім, зберегти нейтралітет Волочковій не дали російські журналісти: на одній з прес-конференцій, присвячених її судовому розгляду з одним з російських театрів, балерині поставили питання в лоб - на чиєму вона боці.

відео дня

"Я дуже люблю росію, я довіряю і поважаю нашого президента. ... росія ніколи не подобалася іншим країнам, тому що у нас могутня країна. Треба підтримувати наш уряд і наших воїнів. Я впевнена, що ми праві. І я буду до останнього підтримувати свою країну", - заявила балерина.

"І коли складні часи, сильніше позиція не втекти і сховатися, а коли навпаки - вистояти, перетерпіти щось. Ніяких поневірянь у нас зараз немає. Ну якісь санкції. Ну і що! Своїх не можна здавати. Навіть якщо щось не так. Потім розберемося", - додала вона. Через ці її слова можна припустити, що балерина зовсім не заглиблюється в те, що держава, якій вона клянеться у вірності, розв'язала повномасштабну війну проти незалежної країни, та методично знищує її мирне населення.

читайте такожРашистка Симоньян зістрила про перемогу України на Євробаченні - в мережі її опустили з небес на землю

Раніше російський рок-музикант, лідер групи Ленінград Сергій Шнуров розповів, чому вирішив мовчати про війну в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти