Ревізор Карантин 3 випуск дивитися онлайн 30-04-2020 - повне відео

1 травня 2020, 11:00оновлено 5 червня 2020, 18:11
Новий Ревізор Карантин з Юлією Панкової вийшов на Новому Каналі. Виходить 3 випуск Ревізор Карантин. Кого перевірила Юлія Панкова і команда - читай і дивись на Главреді.
Ревізор Карантин 2020 3 випуск дивитися онлайн 30-04-2020
Ревізор Карантин 2020 3 випуск дивитися онлайн 30-04-2020 / Новий канал

Новий проект Ревізор Карантин 2020 виходить в 18-00 на Новому Каналі. Ревізор Карантин вже можна дивитись онлайн. На екрани вийшов 3 випуск шоу Ревізор Карантин - у новому випуску Юлія Панкова перевірила найпопулярнішу піцерію, і була шокована кількістю порушень.

Що було у другому випуску Ревізор Карантин 2020 - дивись та читай на Главреді.

Ревізор Карантин прийшов з перевіркою у відділення найвідомішої в світі доставки піци – domino's Pizza. Спочатку ведуча Юлія Панкова замовила доставку і перевірила безпеку роботи кур'єра.

Він був у масці, але без рукавичок.

"Кур'єр контактував з коробкою голими руками. Згідно санітарно-гігієнічним рекомендаціям і нормам Моз працівники закладів повинні бути в гумових рукавичках. Замовлення було в картонній коробці, герметично закритій наклейками. На них було вказано, що ніхто, крім вас, не відкривав цю коробку. І стояв штамп "Гарантія безпеки від domino's", - розповіла Панкова.

Однак блюдо Юля не пробувала. Адже вона не впевнена в безпеці продукту. Тому провідна вирушила на ревізію кухні, де була приготована ця піца.

Юлія Панкова вирушила перевірити кухню відділення domino's Pizza, яке здійснювало доставку, і перевірити виконання правил карантину. В яких умовах зберігаються продукти. Проходили кухаря медичний огляд?

Через кілька хвилин після того, як Ревізор зайшов на кухню, в закладі з'явилася підмога! Правда, це була не команда Ревізор. Карантин.

Ревізор Карантин 3 випуск дивитися онлайн 30-04-2020
Ревізор Карантин 3 випуск дивитися онлайн 30-04-2020 / Новий Канал

"Охоронна служба з автоматами, поліція, керуючий мережею ресторанів і навіть адвокат. Але, на жаль, всі ці особи не прийшли допомагати мені, а перешкоджати проведенню ревізії. І тим самим вони порушували статтю 50 Конституції України, в якій зазначено, що кожному гарантується право вільного доступу до інформації про якість харчових продуктів, а також право на її поширення. Така інформація не може бути засекречена! Тим більше, під час карантину, коли всі стурбовані безпекою", – зазначила ведуча Нового каналу.

Більш того, адвокат і керівник перешкоджали Юлі виконувати її професійні обов'язки і тим самим порушували ст. 58 ЗУ "ПРО телебачення і радіомовлення".

У статті зазначено, що журналіст, пред'явивши редакційне посвідчення, може перебувати на території, де оголошена надзвичайна ситуація і безперешкодно виконувати свої професійні обов'язки.

Ревізор карантин 2020 дивитися онлайн 3 випуск - 30-04-2020:

Всі нові випуск шоу Ревізор Карантин виходять по четвергах о 18-00 на Новому каналі. Також дивитися онлайн відео і читати огляд можна на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти