"Привіт, козли!": Настя Івлєєва розсмішила пригодами на пляжі Туреччини

9 грудня 2020, 11:54
Телеведуча випробувала цілу гаму емоцій на елітному пляжі в Туреччині, де ніяк не очікувала зустріти козлів.
Настя Ивлеева
Настя Ивлеева / Instagram

Настя Івлєєва та Юлія Коваль у програмі "Орел & Решка. Дівчата", яку показує Новий канал, вирушили до Туреччини, де Івлееа виявила кумедний факт про місцеві пляжі і поведінку окремих видів тварин. Подруги і співведучі Настя Івлєєва і Юлія Коваль мріяли про шикарний релакс, але пощастило, за правилами шоу, тільки одній.

Поки Юля Коваль вивчала пам'ятки зі 100 доларами, Настя Івлєєва з безлімітною картою влаштувала собі райський відпочинок. Вона вибрала найбільш елітний курорт регіону Кемер. Там орендувала шикарний номер в одному з найдорожчих готелів, який знаходиться в гірській місцевості. І Настя була шокована несподіваним бонусом до відпочинку, адже як ще можна відреагувати на козла у себе на терасі?

Настя Ивлеева
Настя Івлєєва і козли / прес-служба

"Це рідкісне явище, - коментує вона. - Кажуть, козли з місцевих гір спускаються прямо на територію готелю і на пляжі. І гуляють собі серед людей".читайте такожТелеведучий українського шоу потрапив на кладовище під час містичного ритуалу

відео дня

Ведуча "Орел & Решка" ні на секунду не злякалася, навіть навпаки - єдиною її метою було погладити тварин.

Настя Ивлеева
Настя Івлєєва і козли на пляжі / прес-служба

"Привіт, козли! - вирішила поспілкуватися з ними Івлєєва. - Я не хочу вас ображати ні в якому разі. Якщо ви дозволите себе погладити, то у мене для вас є дуже цікава пропозиція. У моєму номері є багато капусти. Я не буду її їсти, вона вся ваша. Дайте хоч пальчиком погладити вашу турецьку шерсть".

Потім Настя почала бігати за гірськими козлами по всьому пляжу, а ті, звичайно, бігли від неї. Але здаватися ведуча не планувала, і почала "мекати" для козлів. І це не допомогло, тому Івлєєва видала жіночу мудрість.

Настя Ивлеева
Козли на пляжі / прес-служба

"Як каже жіноча життєва мудрість: за козлами можна ганятися вічно, але хіба нам це треба? Нам це не треба. А, якщо козли захочуть, то самі прийдуть. Ми їх побачили, ми їх зрозуміли, ми їх пробачили", - сказала вона.

Нагадаємо, що всі нові випуски шоу "Орел & Решка" виходять на Новому каналі по суботах. Також серії з'являються онлайн на Ютубі і на сайті Телепортал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти