StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Одним бампером на всіх стільцях: Успенська отримує пенсію в США

15 грудня 2022, 22:45оновлено 20 грудня 2022, 19:44
1424
Співачка, яка верещала від радості про отримання російського паспорта, отримує пенсію в США.
Любов Успенська
Любов Успенська / соцмережі

Російська співачка Любов Успенська, яка буквально днями отримала російський паспорт, виявляється, отримує немаленьку пенсію в США.

Співачка, як громадянка такої ненависної всією Росією Америки, отримує там немаленьку пенсію. Виявилося, що тюнінгована співачка отримує понад 1500 доларів США.

"Пенсію Успенська, як громадянка США, отримує в Америці. І міняти її на російську, швидше за все, не стане навіть після отримання паспорта. Вигода тут очевидна: мінімальний розмір пенсії в США - 1503 долара або близько 100 тисяч рублів за поточним курсом" - повідомив KP.RU адвокат Андрій Альошкін.

відео дня

Зазначимо, Любов Успенська народилася і виросла в Києві. У 17 років вона поїхала працювати в Кисловодськ, після в Єреван, а потім — в Італію. В кінці 70-х разом з другим чоловіком Юрієм вона емігрувала в США. Там протягом 15 років знаменитість співала в російських ресторанах. У 1993 році Любов Успенська остаточно влаштувалася в терористичній державі Росія.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Успенська скоро отримає паспорт держави-терориста-Росії.

"Я мріяла жити в Росії. Хоча сама з України, народилася в Києві, потім багато років жила в Америці. І скоро моя мрія збудеться", - нещодавно зізналася зірка.

Тюнінгована королева шансону навіть планує відсвяткувати дану подію. Не кожен же день стаєш громадянином країни, яка своїми діями кожен день шокує весь світ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти