StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Співак-підкаблучник Shaman з РФ сміховинно відмазався від поїздки на фронт

20 липня 2023, 15:26
724
Російський співак-патріот Shaman знайшов собі привід, щоб не їхати на лінію фронту.
Переможця конкурсу підкаблучників на нагородження не пустила дружина. Shaman в темі
"Переможця конкурсу підкаблучників на нагородження не пустила дружина". Shaman в темі / Колаж Главред. Фото Комсомольська правда, Pixabay

Творець музичної російської групи "Земляни" Володимир Кисельов поскаржився на патріотичного російського співак Shaman (Ярослав Дронов - авт.), який прославився завдяки своїм горловим завиванням на російських пропагандистських концертах, а саме піснями "Я - росіянин" і "Встанемо".

За інформацією пропагандистського видання "Стархіт", Кисельов, який славиться організацією концертів в окупованих Росією українських регіонах, покликав Дронова на лінію фронту, щоб той заспівав для окупантів. Тим часом, боягузливий Shaman їхати відмовився. Причина у молодого артиста серйозна: його не пустила дружина.

відео дня

"З приводу цього співака ... я в житті не чув його, максимум, що зробив — запросив поїхати на лінію зіткнення. Формулювання неможливості виїзду для чоловіків будуть оригінальні: "мене дружина не пускає", — розповів він.

Нагадаємо, раніше російський співак Леонід Агутін, який не підтримує війну Росії в Україні, жорстокі вбивства мирних громадян, дітей і жінок, відмовився стояти в одному кадрі з російським співаком під псевдонімом Shaman, який виступає на пропагандистських концертах, що оспівують війну в Україні.

Раніше також стало відомо про те, що син російського терориста Шойгу заробляє мільйони, співає пісні і відпочиває в Туреччині.

Главред також писав про те, що Макса Покровського внесли до списку іноагентів за засудження військового нападу Росії на Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти