StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських поділилася рідкісним кадром із Потапом

28 березня 2024, 15:11
Про стосунки пара не говорить, але творчість залишається за межами чуток про розлучення.
Настя Каменських, Потап
Настя Каменських і Потап - пара з'явилася разом на рідкісному фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux, instagram.com/realpotap

Уже понад рік ходять чутки про те, що українські артисти Настя Каменських і Олексій Потапенко перебувають на межі розлучення. Пара все заперечує, проте любовного контенту на їхніх сторінках у соціальних мережах стало значно менше.

Кожен рідкісний кадр для шанувальників Потапа і NK стає справжнім сюрпризом. Так нещодавно в блозі співачки в Instagram з'явився знімок подружжя.

Щоправда, романтикою там і не пахне. Пара була зображена під час творчого процесу - зараз вони разом працюють над створенням нового альбому.

відео дня

На чорно-білому фото Каменських і Потап позують у домашній обстановці. Кадр, ймовірно, виконаний за кордоном, адже музичний продюсер уже кілька місяців перебуває в ділових відрядженнях, про що активно сповіщає підписників у своєму блозі.

Потап, Настя Каменських
Настя Каменських і Потап - пара з'явилася разом на рідкісному фото / instagram.com/kamenskux

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Всього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Потап і Настя Каменських - останні новини:

Раніше Настя Каменських у гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи є в неї проблеми зі шлюбом із Потапом. Співачка зазначила, що знає про чутки, які витають навколо її родини.

Водночас блогер Беспалов переконаний, що NK втягнула чоловіка в любовний трикутник. Він розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого та Потапа.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти