Настя Івлєєва скопіювала відомий образ Жанни Фріске

28 грудня 2020, 11:12оновлено 28 грудня 2020, 20:20
Російська блогер і телеведуча Настя Івлєєва, яка нещодавно повернулася в проект Орел і решка, оновила свій образ.
Настя Ивлеева
Настя Івлєєва / instagram.com/_agentgirl_/

Настя Івлєєва, якій приписують копіювання образу британської співачки Дуа Ліпи, показала новий образ, який вона повторила за знаменитою зіркою Жанною Фріске.

Настя Івлєєва скопіювала Алісу з екранізації Сергія Лук'яненка Нічний дозор і Денний дозор. Свої фото Івлєєва показала в Instagram вночі на 28 грудня.

"Спите?",- підписала вона знімки, на яких позує з чорним коротеньким волоссям з "ріжками" зробленими завдяки укладанню.

відео дня

Івлєєва приміряла шубу в купі з яскравою блузкою і чорним нашийником на першому фото, і в точності повторила образ Жанни Фріске на другому фото - червоне пальто з нашивками, "погонами" й еполетами, біла футболка, нашийник з шипами та висюльками.

Шанувальники по різному відреагували на фото, хтось навіть не впізнав Фріске, переплутавши з образом героїні із серіалу Netflix, який тільки нещодавно вийшов.читайте також"Привіт, козли!": Настя Івлєєва розсмішила пригодами на пляжі Туреччини

Настя Ивлеева
Настя Івлєєва / Instagram
Настя Ивлеева
Настя Івлєєва / Instagram

Неповторний оригінал:

Жанна Фріске
Жанна Фріске / кадр з фільму

"Образ Аліси з Нічного Дозору )))", "2 образ як у Жанни Фріске був в Нічному дозорі" чи "Денному..." не пам'ятаю", "Залишуся вітром на губах, залишуся полум'ям в очах... Ех Жаннчик", " Токіо, ти це?", "Подивившись фото, - красиві, але дивлячись на них згадую Жанну Фріске, схожість сильна!", "Схожа на Христину з Аферисти в мережах", "Нічний дозор. Жанна Фріске", - пишуть їй в коментарях.

Нагадаємо, Жанна Фріске померла в 2015 році від онкологічного захворювання, яке дуже швидко розвивалося. Жанна Фріске - російська естрадна співачка, телеведуча, кіноакторка, вона співала в групі "Блестящие". Стала запрошеною зіркою для фільмів Нічний дозор і Денний дозор, де зіграла темну Алісу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти