StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ми переїжджаємо: після скандалу з Мальдівами бойфренд Пренткович відвозить сім'ю

18 березня 2024, 11:02
Андрій Гонковський заявив, що переїжджає зі своєю коханою Танею Пренткович та її дітьми.
Таня Пренткович, Андрей Гонковский
Бойфренд Пренкович вирішив переїхати з сім'єю / колаж: Главред, фото: instagram.com/tanyaprentkovych/

Бойфренд бізнесвумен Тетяни Пренткович, блогер Андрій Гонковський, у січні потрапив у великий скандал через те, що відпочивав на Мальдівах у той час, як більшість чоловіків в Україні не виїжджають за кордон.

На своїй сторінці в соцмережах Гонковський розповів, що ухвалив рішення переїжджати, але не уточнив, у межах України чи поза нею. Сама Пренткович поки що ніяк не коментувала цю ситуацію.

"Та ви всі бачили. Я впевнений, що моя аудиторія бачила і розуміла, як із моєї поїздки зробили подію всеукраїнського масштабу. Як цією новиною перекривалися корупційні скандали і ще "певні події". Як 150 медіа, включно з єдиним марафоном, робили це новиною номер один щодня", - зазначив Гонковський.

відео дня

Також він додав, що не реагував на скандал, доки не почали надходити погрози в бік його родини:

"Усе це спонукало мене до рішення. Ми переїжджаємо".

Блогер розуміє, що багатьом не сподобається таке його рішення:

"Розумію, що зараз цю новину знову розтягнуть на великі статті та сюжети, і розумію всі наслідки. Але іноді доводиться приймати такі рішення. І відкрито про це говорити", - наголосив Гонковський.

Скандал із Пренткович та її цивільним чоловіком

Наприкінці січня 2024 року Андрій Гонковський вирушив до Польщі на благодійний захід як волонтер, але несподівано опинився на Мальдівах у компанії своєї коханої та дітей. На думку самої Пренткович, їй із чоловіком "можна" виїжджати на дорогі курорти, адже вони "роблять багато хорошого".
У Центрі протидії дезінформації прокоментували скандал із подружжям-блогерами. Там рішуче засудили наратив, що нібито українцям, які підтримують військових і цивільних, "дозволяється" відпочивати за кордоном.

Нагадаємо, Олександр Волошин заявив, що стоїть на військовому обліку, а його документи - у ТЦК. За словами блогера, повістки він не отримував, але хвилюється з цього приводу.

А також українського блогера-мільйонника Юрія Ворожка, який створював добрий контент про допомогу людям, 26 лютого було знайдено мертвим у басейні спортивного комплексу Fun Club у Кропивницькому.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти