StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Момент потрапив на відео: Меладзе в Куршевелі втік від питання про Україну

4 квітня 2023, 11:16
1192
Співак Валерій Меладзе вирішив висловити своє ставлення до війни особисто журналісту.
Меладзе в Куршевелі
Меладзе в Куршевелі / скріншот YouTube

Співак грузинського походження Валерій Меладзе вирішив не наступати на ті ж "граблі", навіть якщо вони - це прояв мужності і совісті.

Так, видання "Українська правда" опублікувало розслідування про те, як розважається і відпочиває терористична російська еліта на пафосному гірськолижному курорті Куршевель. Там же опинився і співак Валерій Меладзе, ім'я якого не сходить зі сторінок пропагандистських медіа, адже одного разу співак підтримав українське гасло "Слава Україні", скромно прошепотівши у відповідь: "Героям Слава".

Журналісти знову "зловили" Меладзе і запитали його, що він думає про війну. Наляканий Меладзе не став нічого коментувати, а намагався поговорити з журналістом без запису відео.

"Валерія супроводжував старший син Костя, який затуляв камеру, і дружина Альбіна Джанабаєва, яка теж намагалася забрати чоловіка від журналістів", - пише Таблоїд.

Нагадаємо, раніше Валерій Меладзе викликав бурхливі обговорення свого вчинку в терористичній Росії. Затятий шанувальник путінського режиму Олег Газманов також виступав на цьому заході, але ганебно втік від питання про Україну. За його словами, він би ні за які гроші не висловився добре про Україну.

Також повідомлялося, що Слідчий комітет і Генпрокуратура країни-агресора, РФ, закінчили перевірку відомого поп-співака Валерія Меладзе (який багато років жив і працював в Україні) ‒ за те, що той взимку на корпоративі в Дубаї (ОАЕ) сказав гасло "Героям слава".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти