З'явилися подробиці змісту Михайла Єфремова під арештом

10 червня 2020, 10:56
Суд відправив російського артиста Михайла Єфремова під домашній арешт - стало відомо де і при яких умовах він утримується.
Михайло Єфремов
Михайло Єфремов / УНІАН

Після ДТП Михайло Єфремов буде утримуватися під домашнім арештом вдома, стверджує керівник прес-служби управління ФСВП по Москві Сергій Циганков в інтерв'ю виданню Москва.

За рішенням суду, який пройшов відразу після допиту, Михайло Єфремов буде жити в себе вдома під домашнім арештом на Плотниковому провулку в Москві до 9 серпня.

Актору заборонено залишати місце проживання, спілкуватися зі ЗМІ, користуватися засобами зв'язку та інтернету і відправляти кореспонденцію. Крім того,читайте такожНазвали, де побував Єфремов перед самою аварією Єфремову наділи електронний браслет на ногу.

відео дня

Перед тим, як привезти додому Михайла Єфремова, правоохоронці провели ретельний обшук його квартири.

До всього іншого, на рішення суду вплинув той факт, що Єфремов може "тиснути" на свідків і потерпілих, тому йому дозволено спілкуватися з сім'єю, адвокатами та правоохоронцями.

Прямо з суду, де йому виносили рішення щодо запобіжного заходу, Михайла відвезли додому вночі на 10 червня.

Нагадаємо, Михайло Єфремов будучи мертвецьки п'яним (близько 2 проміле) спровокував ДТП в центрі Москви 8 червня ввечері. Він протаранив фургон Сергія Захарова, який помер у лікарні від травм хребта, голови, шиї, внутрішніх кровотеч, залишивши сиротами двох дітей, дружину і матір.

Наступного дня Михайло Єфремов відмовлявся співпрацювати з поліцією, йому було погано, і він тричі викликав "швидку". У підсумку, Єфремова силою відвезли на допит а потім в суд.

Дочка Михайла Єфремова засудила вчинок батька, і ще з 8 червня шукала контакти сім'ї Захарова, щоб допомогти їм, чим зможе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти