Little Big в новому кліпі зробили борщ національною стравою Росії

14 серпня 2020, 18:01
Російська група Little Big, яка не потрапила на Євробачення 2020 року, випустила новий кліп, в якому перерахувала "національні страви", і приписала український борщ росіянам.
Little Big Tacos
Little Big Tacos / Little Big Youtube

Російська група Little Big записала кліп Tacos, сюжет якого полягає в тому, що герой Дмитра Красилова, якого в Росії прозвали "Пухляш", вийшов на кухню чогось поїсти, і з ним починає розмовляти їжа.

У кліпі учасники то перетворюються в якийсь продукт, то танцюють в "національних" костюмах країни, до якої належить якесь блюдо.

Так, наприклад, були згадані піца і Італія, каррі і Індія, суші і Японія, але щось пішло не так, і український борщ несподівано став асоціюватися з російськими національними вбраннями. При цьому з приводу інших національних нарядів костюмери також особливо не запарювались, і не приділяли уваги.

Little Big Tacos
Little Big Tacos / Little Big Youtube

Глядачі не особливо оцінили нове творіння групи Little Big, і написали багато коментарів про те, що вони "скотилися", випускають "попсу".

Little Big Tacos - кліп дивитися відео на ютуб:

Нагадаємо, що організатори Євробачення 2020 скасували концерт в Нідерландах, але групи Go-A і Little Big все одно заспівали свої пісні - на концерті учасників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти