StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Холостяк 11 сезон: як пройшов 3 випуск і які дівчата покинули шоу

20 березня 2021, 14:34оновлено 4 липня 2023, 13:30
Прем'єра 11 сезону шоу Холостяк відбулася на СТБ. Що було в третьому випуску 19-03-2021 і хто хоче підкорити серце Холостяка - читайте на Главреді.
Холостяк 2021 випуск 3 - 19-03-2021
Холостяк 2021 випуск 3-19-03-2021 / СТБ

У третьому впуску шоу Холостяк 2021 за серце Михайла Заливако боролися 20 дівчат. Вони тільки напередодні дізналися про зміни в правилах, про незвичайні критерії, за якими Михайло прощається з учасницями, і про те, що в 11 сезоні не один будинок з учасницями, а два.

Під час третього тижня шоу Холостяк був день народження у колишньої дружини Андрія Богдана, і дівчата влаштували святкову вечірку, на яку запросили і Холостяка.

Вечірка і побачення з Вікою

Михайло прибув на вечірку і поспілкувався з іменинницею, однак, ще досить сухо і офіційно.

відео дня

Вечірка пройшла в стилі маскараду - дівчата вибрали собі квіти, під які переодягнулися. Анна стала маком, Настя вибрала червону троянду, Даша - лілію, Лола – проллсок, Таня – білу троянду, Надін – квітку папороті. Саме вона ініціювала пишне святкування, а згодом – і фотосесію з Михайлом.

Він вирішив об'єднати побачення з Вікою і вечірку, що не сприяло поліпшенні відносин - дівчат це засмутило, а Віка все ще була під враженням від того, що існує другий будинок.читайте такожХолостяк 11 сезон: як пройшов 2 випуск-порноактриса на проекті і другий дім

Після того, як стало відомо про другий будинок, порноактриса Настя заявила Михайлу, що хоче покинути проект, бо жінки перетворюються "на злісних мегер". Вона не прийняла пропозицію переїхати в інший будинок, і запропонувала йому залишитися друзями, але покинула проект.

Групове побачення з Юлею, Христиною та Олександрою

Михайло повів дівчат вчиться грати в теніс, і тільки Христина наважилася запитати про те, навіщо Холостяку другий будинок. Він пояснив, що таким чином хоче більше дізнатися всіх 29 учасниць, які прийшли на проект.

Після гри, вони пішли до ресторану, де Михайло поспілкувався з дівчатами ближче.

Христина зізналася, що прийшла на Холостяк за порадою подруги, і Михайло вирішив її вигнати, вважаючи таке рішення несерйозним.

Групове побачення з Танею і Олею

Михайло повів дівчат на майстер-клас з готування, де їм довелося мати справу з морепродуктами - саме їх він завуальовано назвав афродизіаками в запрошенні.

Оля зізналася, що вона - вегетаріанка, і не готуватиме чоловікові м'ясо під страхом смерті. При спілкуванні вона не стала розкривати причин закінчення своїх чотирирічних відносин, і не розповіла про що татуювання Елітка, яке навело Холостяка на думку про ескорт.читайте такожХолостяк 11 сезон: як пройшов 1 випуск-перше знайомство з учасницями

Таня розповіла Михайлу, що для неї батьки - приклад ідеальних відносин, і що вона схильна до авантюризму, бо добиралася якось автостопом до Парижу.

В кінці побачення Михайло відправив Олю додому, оскільки, на його думку, вона не збирається розкриватися.

Перший поцілунок Холостяка

У будинку на озері Михайла запросили на чаювання, і під час індивідуального спілкування з Юлею, стався перший справжній поцілунок проекту.

Михайло також пояснив дівчатам, що розділив їх і приховував вдома один від одного, щоб вони зосередилися на відносинах, а не суперництві.

Михайло подарував троянду Розалі за те, що та щиро розповіла, як її молодий чоловік півроку приховував бажання розійтися з нею і тепер у неї фобія.

На церемонії троянд шоу покинули ще чотири дівчини - Аліса, Надін і Лола, яка покинула проект за власним бажанням. Також пішла спортсменка Даша, у якої невеликий досвід спілкування з чоловіками.

Всі нові випуски шоу Холостяк 2021 виходять на СТБ о 19-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти