StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Газманов "здав" Костянтина Меладзе і розсекретив, де той ховається

2 червня 2023, 17:52
Співак - "путініст" Газманов продовжує заробляти криваві плюсики у Путіна.
Олег Газманов
Олег Газманов не приховує радості, коли вбивають українців / скріншот YouTube

Співак і учасник політично-пісенних вакханалій на Красній площі терористичної Москви Олег Газманов, "здав" свого колегу по сцені Костянтина Меладзе.

Путінський "осавул" повідав, що чоловік Віри Брежнєвої, яка стала на бік своєї Батьківщини, виявляється, живе в Україні.

Як написало ТСН, в одному з інтерв'ю пропагандистським російським ЗМІ Газманов сказав, що у нього в Києві "живе брат". Тому і сам композитор опинився на українській землі.

відео дня

Тим часом, нещодавно співачка Лайма Вайкуле повідомила, що співак Валерій Меладзе, який на концерті в ОАЕ прошепотів "Героям слава" у відповідь на "Слава Україні", покинув Росію і зараз перебуває в Іспанії.

Нагадаємо, раніше Валерій Меладзе викликав бурхливі обговорення свого вчинку в Росії. Затятий шанувальник путінського режиму Олег Газманов також виступав на цьому заході, але ганебно втік від питання про Україну. За його словами, він би ні за які гроші не висловився добре про Україну.

Також повідомлялося, що Слідчий комітет і Генпрокуратура країни-агресора, РФ, закінчили перевірку відомого поп-співака Валерія Меладзе (який багато років жив і працював в Україні) ‒ за те, що той взимку на корпоративі в Дубаї (ОАЕ) сказав гасло "Героям слава".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти