StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Йому було 40 років: у Росії помер молодий актор

2 вересня 2023, 11:55
9354
Артист півтора року перебував у комі через перенесений інсульт.
1693644868-9957.jpg
Помер Олексій Янін. Колаж Главред, фото Стархіт, Mk.ru

У терористичній Росії помер 40-річний актор, який знявся в багатьох кіно і серіалах Олексій Янін.

За інформацією пропагандистського Стархіт, вісім років тому артист переніс обширний інсульт і виявився прикутий до ліжка. Всі ці роки артист боровся з наслідками важкого захворювання. Близькі і родичі доглядали за зіркою російського театру і, здавалося, він пішов на поправку. Однак сьогодні стало відомо, що чоловік помер.

"Останні вісім років Олексій боровся з наслідками важкого інсульту, в березні йому виповнилося всього 40... наші щирі співчуття рідним і близьким. Сумуємо разом з вами! Про час і місце прощання буде оголошено додатково", — повідомила прес-служба РАМТ в Telegram-каналі.

відео дня

Також повідомлялося, що важко хворого чоловіка кинула його дружина Дарина. В останні роки за чоловіком доглядала його мама і вітчим.

Нагадаємо, раніше сім'я Марка Марголіса повідомила, що зірка фільму "Обличчя зі шрамом "і серіалу" Пуститися берега " помер у лікарні у віці 84 років. На момент смерті він залишався акторським актором.

Також стало відомо про трагедію в житті Сандри Буллок - голлівудська актриса втратила любов свого життя. Через рідкісну невиліковну хворобу помер фотограф Брайан Рендалл.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти