StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Будинок Андрія Бєднякова в Маріуполі знесли окупанти: ведучий поділився болючими кадрами

29 грудня 2022, 15:18
1526
Окупаційна влада стирає з лиця української землі сліди своїх кривавих злочинів.
Андрій Бєдняков
Андрій Бєдняков показав, як окупанти зносять його будинок у Маріуполі / instagram.com/biedniakov

Український ведучий і тревел-блогер Андрій Бєдняков родом з Маріуполя. За покликом кар'єри шоумен давно покинув рідне місто, проте відвідував його, адже там лишились його рідні та його дитинство.

Окупацію Маріуполя Бєдянков переживає особливо болісно - через вторгнення РФ в Україну в захопленому Маріуполі померла його мама, а нещодавно не стало і будинку, в якому він виріс.

На своїй сторінці в Instagram ведучий показав, як російські окупанти зносять понівечену до невпізнання дев'ятиповерхівку, яка багато років служила родині Бєднякова домівкою - там він зробив перші кроки, дорослішав, розвивався, ходив до школи, бився, закохувався і мріяв про майбутнє. Більше він не зможе пройти рідними місцями, бо все випалила окупаційна влада.

відео дня

"Тим часом в Маріуполі знесли мій дім …Однокімнатна "гостінка", куди мене принесли батькі після пологового будинку (він був, доречі, одразу за будинком). 2 шафи які поставили посеред кімнати, зробили для мене "окрему спальню" за ними... Перші кроки. Табуретка, вірші. Перші друзі, перші бійки, перше кохання. Козаки-розбійники... хованки... штаб-квартира в підвалі… жарти… кепси... футбол... баскетбол… школа, яка стояла напроти. Дорога з мамою з двору на зупинку трамвая... 10ка… до центру. Майже кожен мій приїзд в Маріуполь - я заходив в квартиру. Гуляв там. Більше не зайду. Не погуляю. Ненавиджу", - підписав відео ведучий. Кадри, на яких його рідний дім в Маріуполі руйнує техніка, він супроводив піснею Kalush і Skofka "Додому".

Раніше стало відомо, що латиська співачка Лайма Вайкуле, на знак протесту проти військової політики РФ і війни в Україні, вирішила відмовитися від російської мови.

Також учасник групи TVORCHI, нігерієць Джеффрі Кенні зізнався, чому категорично відмовився тікати з України, коли Росія почала повномасштабне вторгнення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти