StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Була тиша і темрява": Віра Брежнєва випустила кліп на україномовну пісню

29 вересня 2023, 13:42
Кліп на пісню "Дякую" команда Віри Брежнєвої (тепер вона виступає як VERA) знімала в околицях Київського моря.
Брежнєва
Віра Брежнєва випустила кліп на нову україномовну пісню / колаж Главред, фото Instagram

Поп-співачка VERA (раніше відома як Віра Брежнєва) зняла кліп під Києвом на свій україномовний трек "Дякую" і анонсувала повноцінний міні-альбом таких пісень. Про це повідомили представниці виконавиці.

"Дуже довго у мене був внутрішній траур. Всередині була тиша і темрява, не звучала музика, і посмішка, якщо і була, то тільки на обличчі, не в очах і не в душі. Я була в розібраному стані, шукала свої смисли, відповіді на питання, і просто намагалася жити в даний момент. Я навчилася не будувати якісь довгострокові плани і бути просто вдячною за те, що у мене є. Саме подяка стала мене стабілізувати: з розібраного стану я потроху стала вибудовуватися зсередини, почав з'являтися ресурс, а згодом музика всередині знову зазвучала. І я хочу, щоб ви її почули", - сказала співачка.

Віра Брежнєва, 2

Кліп на "Дякую" знімали в околицях Київського моря. А надалі є плани зняти кліпи і на п'ять пісень, що залишилися в однойменному міні-альбомі.

Нагадаємо, раніше стало відомо що Віра Брежнєва і її чоловік, композитор і продюсер Костянтин Меладзе, продають права на свої пісні, написані російською мовою.

Тим часом Брежнєва випустила нову пісню українською мовою - через повномасштабну війну в Україні її творчість переносить значні трансформації.

Інші новини про Віру Брежнєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти