StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Більше не секрет: стало відомо, де зараз старший Павлік

23 квітня 2024, 23:01
1215
Олександр Павлік випав з українського інформаційного простору понад рік тому.
Виктор Павлик, Александр Павлик
Олександр Павлік зараз - де зараз старший син Віктора Павліка / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktorpavlik, instagram.com/alex_pavlik15

Днями первісток співака і Народного артиста України Віктора Павліка Олександр Павлік відсвяткував ювілей - 40 років. Він пішов по стопах батька, і пов'язав своє життя з музикою. Олександр не тільки виступає, як вокаліст і музикант, а й навчає цьому мистецтву дітей.

У День свого народження іменинник у своєму блозі в Instagram подякував батькам за життя, а також запросив усіх охочих на свій концерт. Виступ, до слова, відбудеться в Техасі.

Олександр, імовірно, перебрався до США на початку 2023 року - цим періодом датуються його перші пости в соціальних мережах з Америки. До цього з початком повномасштабної війни Павлік гастролював Україною з благодійними концертами, кошти від яких він віддавав на потреби ЗСУ.

відео дня

Варто зазначити, що благодійна діяльність Олександра Павліка з переїздом в іншу країну не закінчилася. У США він організував дитячу музичну школу, і зі своїми вихованцями не тільки регулярно виконує українську музику, а й несе її в маси - дає концерти, підвищує обізнаність американців про війну в Україні та продовжує збори на ЗСУ.

Олександр Павлик
Олександр Павлік зараз - де зараз старший син Віктора Павліка / instagram.com/alex_pavlik15

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Віктор Павлік - останні новини:

Раніше дружина Віктора Павліка, концертна директорка, бізнесвумен і блогерка Катерина Реп'яхова, показала, як їх намагаються посварити "доброзичливці", які збирають на артиста компромат.

Також Віктор Павлік поділився рідкісним фото з рідною сестрою Людмилою, яка жила в РФ. Довгоочікувана зустріч відбулася в батьківському домі співака в Теребовлі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти