StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Агент Примадонна: Пугачову звинуватили у роботі на західні спецслужби

27 грудня 2022, 15:21
Крім Алли Пугачової в "агенти" записали блогера Юрія Дудя і співака Моргенштерна.
Алла Пугачова
Пугачову звинуватив у роботі на західні спецслужби / скріншот

У Росії не припиняється цькування співачки Алли Пугачової, яка втекла звідти до Ізраїлю. Цього разу там заявили, що Примадонна працює на західні спецслужби.

Глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін заявив, що 73-річна співачка, як і інші селебріті, які негативно висловлюються про Росію, нібито є агентами.

"Алла Борисівна ... У неї 3,5 мільйона підписників. Я беру її в тому числі блогерів Дудя, Моргенштерна. Ці люди, за нашою інформацією, працюють на західні спецслужби", - заявив він.

Ніяких доказів Бородін не надав, але пообіцяв незабаром "розкрити правду".

"Друзі, час, тільки час! Зачекайте трохи, ми вам розповімо всю правду, з ким співпрацює Алла Пугачова і каламутні персони Моргенштерн і Дудь. На кого ці люди всі ці роки працювали в Росії, і чому вони втекли саме у важкий момент для нашої країни. Журналістам хочу сказати: колеги, трохи терпіння, і ви все дізнаєтеся", - заявив він.

Нагадаємо, співачка Алла Пугачова, яка слідом за Максимом Галкіним покинула Росію, болісно реагує на слова розлючених росіян. Стиліст Примадонни Джордж Ровалс повідомив, що 73-річна співачка зараз переживає через цькування, яке їй влаштували на батьківщині.

Також ми писали, що Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти