StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гострий гумор від Вечірнього Кварталу та об’єднання родин у Сніданку з 1+1: новорічний анонс на 1+1

28 грудня 2022, 19:46
У переддень Нового року 1+1 Україна буде підіймати святковий дух українців всупереч неадекватному сусіду.
Новорічний Вечірній Квартал
Новорічний Вечірній Квартал / Прес-служба

Традиційно українці зустрічають зимові свята в компанії 1+1. Цього року, починаючи із 24 грудня, глядачі мають змогу побачити свої улюблені проєкти та ведучих на телеканалі 1+1 Україна, який став доступним до перегляду на всіх ОТТ-платформах (Київстар ТБ, MEGOGO, SWEET TV та інші), у мережі оператора супутникового мовлення VIASAT та в усіх кабельних мережах і Т2.

Традиційно розпочне ранок останнього дня 2022 року Сніданок з 1+1 - проєкт, який став точкою опори для мільйонів українців та під час повномасштабного вторгнення не припиняв виробництво. Спеціальний новорічний ефір Сніданку з 1+1 триватиме в ефірі "1+1 Україна" три години - з 8:00 до 11:00.

"Де б ви не були, скільки б кілометрів нас не розділяли – ми будемо з вами", - наголошують творці. Сніданок з 1+1 підготував для українців спеціальний ефір, присвячений зв’язку із рідними – цінності, яка стала ключовою для кожного українця цього року. Глядачам покажуть неймовірні історії пошуку близьких, об’єднання родин та героїчних подвигів українців.

відео дня

Зіркові гості ефіру Віра Кекелія, гурт KOZAK system завітають у гості до студії Сніданку з 1+1 зі своїми музичними номерами. А відомий відомий композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара супроводжуватиме весь ефір музично.

Спеціальними запрошеними гостями стануть Олексій Арестович, Віталій Кім і героїчна Тайра. В святковому ефірі готуватимемо і новорічну страву під керівництвом Руслана Сенічкіна.

В кінці ефіру ведучі запросять глядачів загадати одне єдине бажання, яке об’єднує українців у цей святковий день.

Гострий гумор від Вечірнього Кварталу та об’єднання родин у Сніданку з 1+1: новорічний анонс на 1+1
Новорічний Сніданок з 1+1 / Прес-служба

Вечірній квартал

31 грудня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться святкова прем’єра: випуск новорічного Вечірнього Кварталу.

На сцену вийдуть актори Вечірнього Кварталу та акторки Жіночого Кварталу в форматі єдиного концерту. На глядачів очікує злободенний гумор про війну та реалії нашого сьогодення, а також ексклюзивні номери від запрошених зірок з піснями, які наразі супроводжують наше життя. На глядачів очікують музичні виступи ROXOLANA, Артема Пивоварова, гурту Антитіла.

Як зазвичай, актори Вечірнього Кварталу перевтілюватимуться у героїв нашого часу. Останні півроку всі цитують прогнози та передбачення очільника української розвідки Кирила Буданова. Але Новий рік – це таке свято, коли навіть Буданов стає звичайним чоловіком та татком, і перевдягається вдома у Святого Миколая, щоби привітати свого сина зі святами. Чи вдасться очільнику розвідки, у якого перевтілиться Юрій Великий, здивувати свого сина – дивіться вже у новорічну ніч.

Також запрошеним актором Новорічного Вечірнього Кварталу стане Народний артист України Станіслав Боклан. У своєму монолозі він запропонує українцям пофантазувати і уявити, яким чудовим може бути світ без агресора. Також не обійдеться і без військово-любовних номерів, які покажуть у виконанні Тетяни Песик та Валентина Міхієнко.

Попри усі події, гумористи підійматимуть настрій українцям, аби ще раз підкреслити, що ворогові нас не зламати. Адже сміємось – отже перемагаємо!

Новорічний Вечірній Квартал
Новорічний Вечірній Квартал / Прес-служба

ТСН

31 грудня о 18:00 ТСН розпочне своє мовлення у Національному марафоні "Єдині новини". На українців чекає спеціальний новорічний випуск новин, який у прямому ефірі пройде із двох студій. Виїзна студія традиційно мовитиме із серця столиці - Софійської площі. Працюватиме у прямому ефірі і студія ТСН, куди завітають гості. Працюватимуть новорічної ночі усі ведучі ТСН – Алла Мазур, Наталя Мосейчук, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Святослав Гринчук, Наталія Островська. Гостями випуску стануть українці, які стали героями 2022 року, а також українські артисти, які поділяться своїми думками напередодні 2023 року та виконають хіти. Зірковими гостями студії стануть Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, гурт Антитіла та інші.

ТСН - новорічний випуск новин
ТСН - новорічний випуск новин / Прес-служба

Дивіться 31 грудня улюблені проєкти в ефірі телеканалу "1+1 Україна" та ТСН в ефірі Національного марафону "Єдині новини".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти