У Зеленського розповіли, чому "держпереворот" не трапився

3 грудня 2021, 19:39
Радник керівника Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк вважає, що державний переворот не відбувся через пильну увагу громадськості.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / УНІАН

Михайло Подоляк, радник керівника українського офісу президента Андрія Єрмака, пояснив, чому 1 грудня не відбувся державний переворот, про який попереджав глава держави Володимир Зеленський. Про це він розповів у коментарі порталу Liga.

Подоляк вважає, що державний переворот не відбувся через пильну увагу громадськості.

"Коли всі погляди спрямовані на "змовників", їм досить незручно під яскравими софітами брутально захоплювати" пошту і телеграф", тому що такі дії можливі тільки зненацька, коли їх ніхто не очікує", − заявив чиновник.

відео дня

Крім того, він побачив позитивні сторони в тому, що Зеленський заздалегідь попередив українців про можливий державний переворот.

"Завдяки розпочатій президентом дискусії про те, у що намагаються втягнути окремих наших дуже впливових громадян, політичний настрій у суспільстві явно почав змінюватися. З'явилися очевидні питання до якості окремих медійних майданчиків, які явно займаються пропагандою. З'явилося суттєві сумніви в щирості "відставників", деякі з них роками були в статусі впливових міністрів або прем'єрів, але так і не змінили природу влади. З'явилося більше уваги до можливих негативних сценаріїв для України, до можливих деструктивних дій олігархів і пов'язаних з ними політиків і організацій, до можливих агресивних кроків з російського боку", − пояснив Подоляк.

читайте такожУ Путіна відповіли на заяву Зеленського про державний переворот

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що у нього є звуковий запис, на якому представники України обговорюють з представниками Росії участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні.

Зеленський не захотів розповідати, чиї саме голоси звучать на цьому записі, в той же час він уточнив, що серед них немає голосів самого Ріната Ахметова і його бізнес-партнера Вадима Новинського.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти