Людожер Путін занурив Росію в похмуре Середньовіччя

7 вересня 2020, 10:36
Росіяни живуть не в РФ, вони живуть в бокасятнику, де все можливо для правителів заради збереження ними влади, чи заради примхи або диких забобонів.
Путін
Путін насолоджується вбивствами своїх ворогів / Reuters

Для всього світу імператор Жан Бедель Бокасса залишається прикладом найгіршої з сучасних диктатур. В холодильниках його палацу, після повалення тирана в вересні 1979 р знайшли шматки людських тіл. На суді Бокасса запевняв суддів, що він зберігав ці останки, щоб набратися сили жертв, а не для гастрономічних утіх. Але будь-який релігієзнавець знає, що саме куштування серця, печінки та іншої плоті ворогів - одвічний магічний прийом для отримання їх сили. Так що Бокасса все ж був людожером, нехай і з "релігійною мотивацією". Він був засуджений до смерті за інше - численні політичні вбивства, привласнення державних коштів в особливо великих розмірах, узурпацію влади.

Спроба вбивства Олексія Навального, та ще й бойовою отрутою, говорить про те, що дух центральноафриканського диктатора втілився в правителях Росії. Вбивство політичних опонентів і особистих ворогів, кого кулями в спину під стінами Кремля, кого отрутою, вбивство неугодних журналістів і особистих ворогів від Павла Хлєбнікова до Литвиненка і Скрипаля - хіба це не релігійно-політичне людоїдство?

читайте такожОтруєння Навального показало, що путінська РФ небезпечна для всього світу Бокасса сам із задоволенням катував своїх ворогів, ґвалтував їх, щоб насититися їх силою. Допускаючий тортури по всій країні "гарант Конституції" хіба чинить не так само? А його білоруський дружок, який віддав наказ бити демонстрантів смертним боєм? І хіба той факт, що пан Путін і пан Пєсков бояться як чуми вимовити ім'я Олексія Навального, не говорить про магічні установки їх свідомості? Назвеш ім'я ворога і він підніметься над тобою - це для релігієзнавців теж добре відомий феномен.

відео дня

Хвора і страшна влада Бокасса і не менш хвора і страшна влада нинішніх правителів Росії - ганьба і жах для підвладного народу. Це рівень, де вже немає політики, а є тільки параноя, як у старіючого Сталіна з його лікарями-вбивцями, як у Івана Грозного з стратами в Александровій слободі, як у Генріха VIII з наругою над єпископами і монахами, та й над власними дружинами ...

Як і у випадку з Бокассою, в наш час росіяни занурилися в найпохмуріше Середньовіччя. Це занурення йшло давно, починаючи з вибухів будинків, з свавілля чеченської війни, з Норд-Осту, з Беслана. Поступово наростав масштаб кривавого божевілля, щоб в жахливий день в кінці серпня все стало цілком зрозуміло.

Росіяни живуть не в Російській Федерації, навіть не в авторитарній державі, вони живуть в бокасятнику, де все можливо для правителів заради збереження ними влади, чи заради примхи або диких забобонів.

читайте такожХто і навіщо отруїв Навального Для всіх, хто ще сумнівався, спроба вбивства Олексія Навального підвела риску. Тепер ті, хто забезпечують стабільність влади повинні розуміти, що забезпечують владу людожерів, ті, хто приймають з рук влади почесні звання і нагороди, гранти та інші подарунки - приймають їх з рук людожерів. Той, хто водить дружбу з людожерами не повинен дивуватися, якщо наступними стануть вони. - "Товариш Сталін, сталася жахлива помилка ..." - Пам'ятаєте? - Людожер усміхаючись тільки пахкав своєї трубочкою, читаючи ці крики розпачу своїх друзів ...

Вчора - Борис Нємцов, сьогодні - Олексій Навальний, завтра - можливо, я, можливо, ви, а може - хто-завгодно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти