Кремль в Карабаху доводить свою партію до кінця

10 листопада 2020, 11:19
Росіяни змусять Пашиняна зіграти роль Януковича, після чого викинуть.
Пашинян
Нікол Пашинян і Володимир Путін / Фото: прес-служба президента РФ

Все, що потрібно тепер всім від Пашиняна - поставити підпис під угодою з Путіним і Алієвим. Далі більше він нікому не буде потрібен. Якщо він не поставить, то Вірменію це від поразки не врятує. А Пашинян вже виглядає як зрадник і його можуть просто завалити. Тим більше, що Росія контролює силовиків і проросійські партії Вірменії.

Пашиняну по суті треба просити гарантії безпеки від Росії. І в цьому велика іронія, враховуючи прозахідні устремління Нікола. Поставивши підпис, Пашинян дасть можливість Путіну і Алієву вимагати виконання зобов'язань. В якості альтернативи Пашинян і уряд можуть випаруватися кудись, залишивши країну без керівництва.

Прихід проросійських політиків до влади у Вірменії був би зім'ятий необхідністю підписати капітуляцію, оскільки без підтримки Росії і в умовах розвалу керівництва країною, Вірменії проблематично продовжувати боротьбу за Карабах, яка і так вже програна. Тому, я думаю, що росіяни змусять Пашиняна зіграти роль Януковича, яку той не зумів до кінця зіграти. І дати Росії довести до кінця свою партію.

відео дня

читайте такожУ Путіна в Карабасі все вийшло на триста відсотків

Пашинян сьогодні опинився в шкурі Едварда Бенеша - президента Чехословаччини в 1938 році. Ця лагідна і чесна людина була змушена поставити підпис під мюнхенською змовою. На жаль, у світовій історії для того, щоб бути успішним правителем, мало бути хорошою людиною. Найчастіше, це скоріше проблема, ніж перевага. Ось так і з Пашиняном вийшло.

Так що пам'ятайте про це, коли бачите гарненьких рожевих соросят, які розповідають казочку про хороше життя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти