StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Warner Bros повернули Майкла Кітона до ролі Бетмена у фільмі Флеш

20 квітня 2021, 12:49
33
Після того, як стало відомо про початок зйомок Флеша в Лондоні, Warner Bros розсекретили акторів, які з'являться у фільмі.
Флеш
Флеш / кадр з КФ Ліга справедливості

У Лондоні почали зйомки нового фільму про Флеша, сюжетною лінією якого буде зміна майбутнього через "Флешпоінт" - повернення бігуна в часі.

Як повідомляє Deadline , Барбара і Андрес Мускетті вже почали роботу над сольником DC - робота йде паралельно Аквамену 2.

Зараз проектом керує Андрес Мускетті. Роль Баррі Аллена, супербігуна Флеша, грає Езра Міллер, (Гранту Гастіну з серіалу відмовили в ролі), а його кохану Айріс зіграє Кірсі Клемонс.

відео дня

За останніми повідомленнями, Майкл Кітон виконає роль Бетмена, а в якості камео до цієї ж ролі повернеться і Бен Аффлек.

Як повідомляє The Wrap, зйомки Флеша Андрес Мускетті у Великій Британії стартували 19 квітня, а агенти Кітона підтвердили його участь.

За сюжетом, флеш 2022 зв'яже минулий Кіновсесвіт DC і майбутній, переписавши історію поверненням героя в минуле, який хотів врятувати матір і звільнити батька з в'язниці.

Прем'єра фільму запланована на листопад 2022 року.

Нагадаємо, що в жовтні 2021 вийде новий фільм Бетмен, в якому головну роль зіграє Роберт Паттінсон. Чи буде він відбуватился у Всесвіті до Флешпойнта, чи після - ніхто на DC поки не уточнює.

Аквамен 2 з Ембер Херд також виходить в 2022 році.

Фільм Шазам 2 за коміксами DC вийде в 2023 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти