StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На телеканалі Paramount Comedy покажуть продовження ситкомів "Трудоголіки" та "Бруклін 9-9"

9 серпня 2021, 15:30
Літо завершується, а сезон крутих комедійних серіалів на Paramount Comedy лише набирає обертів.
На телеканалі Paramount Comedy покажуть продовження ситкомів

На глядачів чекають продовження таких ситкомів як "Трудоголіки", "Шіттс Крік", "Бруклін 9-9" та повернення справжнього ТБ-феномену "Як я зустрів вашу маму".

Літо завершується, а сезон крутих комедійних серіалів на Paramount Comedy лише набирає обертів. 24 серпня, у вівторок, о 00:25 Paramount Comedy покаже 2 сезон ситкому "Трудоголіки".

Серіал можна буде дивитися опівночі з понеділка по четвер. Ситком розповідає про офісні випробування та перший досвід дорослого життя. Адам постійно генерує шалені ідеї та завжди готовий до пригод. Блейк здебільшого живе у власній реальності, про що говорить навіть його чудернацька зачіска. Проте саме він вчить своїх друзів жити сьогоднішнім днем. І Андерс – вдає з себе більш менш нормальну людину, але за цією маскою ховається весела натура, яка залюбки підтримує друзів у дивакуватих планах та запалює разом з ними на вечірках. З такою компанією друзів сумувати під кінець літа не доведеться.

відео дня

24 серпня, у вівторок, о 18:05 телеканал Paramount Comedy покаже продовження – 5 сезон улюбленого багатьма ситкому "Бруклін 9-9", який виходитиме з понеділка по п’ятницю. У новому сезоні "Бруклін 9-9" ми дізнаємося, чи вийдуть на новий етап стосунки між невгамовним Джейком та Емі. Його партнер по роботі та найкращий друг Чарлі буде дивувати нас своїми талантами та інколи смішити провалами.

З 26 серпня, у четвер, о 23:30 телеканал показуватиме продовження "Шіттс Крік" – 5 сезон комедійного ситкому. Серіал виходитиме з понеділка по четвер о 23:05. Глядачі будуть спостерігати за розвитком подій у житті кожного героя. Новий спосіб життя добре впливає на ще вчорашніх мажорів – наприклад, донька сімейства Роузів Алексіс з розбещеної дівчини перетворюється на добру та турботливу доньку та подругу. Батько Девід вкладає всю душу у розвиток мотелю, а мати Мойра вдосконалюється хіба що в істериках.

На телеканалі Paramount Comedy покажуть продовження ситкомів

І вишенька на торті – повернення по-справжньому культового серіалу "Як я зустрів вашу маму". Зовсім скоро глядачі телеканалу Paramount Comedy зможуть дивитися прем’єрні епізоди 1 сезону серіалу. Серіал, володар 7 премій Еммі, розповідає від імені головного героя Теда своїм дітям історію зустрічі з їхньою мамою – його дружиною. Найцікавіше у серіалі, що Тед робить це у 2030 році, а знайомство відбулося у "далеких" 2000-х.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти