StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кращі новорічні фільми: що дивитися на Новий Рік 2021

1 січня 2021, 10:30оновлено 2 січня 2021, 13:20
Настає Новий Рік 2021, почалися новорічні свята і канікули. Розповідаємо, які фільми варто подивитися на Новий Рік 2021 і новорічні свята.
Що дивитися на Новий Рік 2021: кращі новорічні фільми
Що дивитися на Новий Рік 2021: кращі новорічні фільми / Pixabay

Розпочалися новорічні свята 2021, на носі канікули і відпустки. Увечері хочеться подивитися гарний фільм про диво, щось веселе і добре. Новорічні фільми є на всі смаки - комедії, драми, романтика і навіть фільми жахів.

Ми склали список новорічних фільмів, на які варто звернути увагу на новорічних святах.

Кращі новорічні фільми і що дивитися на Новий Рік 2021 - читай на Главреді.

Кращі новорічні фільми 2021:

Щасливого Різдва/ Last Christmas (2020)

Дата виходу: 2 січня 2020

Режисер: Пол Фіг

Цинічна і закомплексована Кейт несподівано зустрічає незнайомця, з яким у них проскакує іскра, і який закохується в неї. Дівчина не вірить своєму щастю, адже вона "не гідна" такого "ідеалу", і влаштовує перевірки своєму коханому. Емілія Кларк - просто незрівнянна.

Різдво на двох / Щасливого Різдва дивитися онлайн з українським перекладом трейлер:

Поганий Санта 2 / Bad Santa 2 (2016)

Дата виходу: 22 грудня 2016

Режисер: Марк Уотерс

Біллі Боб Торнтон як завжди, у своєму репертуарі - через 13 років після першого фільму він в депресії, під алкоголем і речовинами. Від самогубства його рятує чиста випадковість. Його знову втягують в "Різдвяне пограбування". Цього разу, крім спільника-зрадника, йому доведеться працювати ще й з мамою, яка тягне на мафіозного боса. Розробляючи план пограбування благодійного фонду, герой Торнтона закохується, а також в ньому прокидаються батьківські почуття. Але це не скасовує того, що в кінці знову перестрілка, ув'язнення і лікарня. Фільм просто ідеальний з усіх боків, і підходить для перегляду в будь-який день новорічних канікул.

Містер Джангл і Різдвяна подорож / Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020)

Дата виходу: 13 листопада 2020

Режисер: Девід Е. Талберт

Веселий винахідник Джеронікус Джангл створив магічну ляльку, яка підбиває його учня на крадіжку. Той створює свою фабрику іграшок, і поступово розоряє Джангла. Через 30 років магазин Джангла розоряється, і його може врятувати тільки новий винахід.

У нього зав'язуються стосунки з жінкою, а до нього збирається дочка, з якою він не спілкувався вже давно. Джеронікус придумує нову іграшку - Приятеля 3000, але колишній помічник краде і його. Внучка винахідника вплутується в історію, щоб допомогти Джанглу. Як будь-яка казка, фільм закінчується хеппіендом - помічника Джангла викрили в крадіжці ідей, а винахідник повертає своє добре ім'я і отримує нове фінансування для подальшої роботи.

Різдвяні Хроніки 2 / The Christmas Chronicles 2 (2020)

Дата виходу: 25 листопада 2020

Режисер: Кріс Коламбус

Курт Рассел знову грає Санта Клауса, Голді Хоун - його дружину. Сім'я Пірсів в це Різдво займається порятунком Санти і свята, тому що один пустотливий ельф задумав недобре, і поставив під загрозу радість і щастя всього світу. Возз'єднання сім'ї, доброта. допомога ближньому і чудеса - саме те, що потрібно в свята.

Час Доктора / the Time of the Doctor (2013)

Дата виходу: 25 грудня 2013

Режисер: Джеймі Пейн (продюсер і сценарист Стівен Моффат)

Ювілейна 800-тая серія серіалу Доктор Хто, традиційно випущена на Різдво. Епізод, в якому Метт Сміт - 11 Доктор вмирає і його замінює Пітер Капальді.

За сюжетом Доктор зі своєю супутницею Кларою відправляються на планету Різдво, де працює таємниче поле - всі люди говорять правду, а з тріщини в стіні чути питання: "Доктор Хто?". Щоб запобігти поверненню Повелителів часу, на планету нападають відразу всі вороги Доктора, і він залишається захищати її наодинці. В останній момент, після сотень років облоги, Клара рятує його, і Доктор отримує нову серію регенерацій від своїх родичів Повелителів часу. На жаль, він вмирає, і перетворюється на Дванадцятого Доктора. Сцена перед регенерацією вважається однією з найбільш зворушливих в серіалі, а дух Різдва так і сочиться з кожної сцени.

Відпустка за обміном / the Holiday (2006)

Дата виходу: 21 грудня 2006

Режисер: Ненсі Майерс

Камерон Діас і Кейт Уінслет знайомляться по листуванню, і вирішуються на незвичайну практику - здійснюють обмін будинками на різдвяні канікули, щоб якось урізноманітнити відпочинок. Дівчата, розчаровані в хлопцях і відносинах, зустрічають на цих святах не просто справжнього друга, а справжню любов, яку не хочуть відпускати просто так. Чарівних коханих зіграли Джуд Лоу і Джек Блек.

Новорічний корпоратив / Office Christmas Party (2016)

Дата виходу: 29 грудня 2016

Режисер: Джош Гордон і Вілл Спек

Дженніфер Еністон і Ті Джей Міллер грають брата і сестру, які отримали у спадок корпорацію, якою Дженніфер Еністон починає вміло керувати. Після серії скорочень, на черзі виявляється відділення, яким керує її брат. Сімейні відносини в США такі міцні, що від звільнення його відокремлює тільки корпоратив, на якому він зможе поміняти думку сестрички про себе.

Кращий варіант для перегляду, особливо в робоче 31 грудня.

Грінч викрадач Різдва / How the Grinch Stole Christmas (2000)

Дата виходу: 17 листопада

Режисер: Рон Ховард

Найкасовіший і популярний новорічно-різдвяний фільм після Один вдома. Ентоні Хопкінс і Джим Керрі - вибухова суміш, яка буде забавляти вас весь фільм. Раніше був мультфільм про Грінча, і пізніше вийшла нова екранізація Грінча. Але історія зеленої істоти, яка спочатку вкрала свято, а потім допомогла людям його повернути, вічна, і найбільш пікантна.

читайте такожКращі фільми 2019: список фільмів, які варто подивитися вдома

Холодне Серце / Frozen (1,2)

Дата виходу: 19 грудня 2013 та 21 листопада 2019

Режисер: Кріс Бак, Дженніфер Лі

Мультфільм Холодне серце став легендою ще в 2013 році, і тримається на цьому місці по наші дні. Сиквел Холодне серце 2 вийшов трохи іншим, але робить сюжетний поворот, який дасть можливість знімати ще продовження. Disney переосмислили історію Снігової королеви, або Кая і Герди, показавши історію з боку Ельзи, і її сестри Анни, яка тримає її на "світлій стороні" магії. Сім'я, дружба, любов, борг - всі ці цінності прекрасно розкриті в мультфільмах.

Холодне серце 2 дивитися онлайн з українським перекладом дивитися онлайн:

Подарунок на Різдво / Jingle All the Way (1996)

Дата виходу: 26 листопада 1996

Режисер: Брайан Левант

Говард забуває купити синові подарунок на Різдво, і кидається за суперпопулярною іграшкою Турбоменом по магазинах в останній момент. Для того, щоб роздобути рухливу фігурку героя, Говард цілий фільм ганяє по місту, і змагається з листоношою Майроном. У результаті вони влаштовують епічну битву в костюмах супергероя і суперлиходія, в якій Говард перемагає. Він дарує синові Турбомена, але той віддає його Майрону, адже його тато - сам супергерой.

Самотній Санта мріє познайомиться з місіс Клаус / Single Santa Seeks Mrs. Claus (2004)

Дата виходу: 26 грудня 2004

Режисер: Харві Фрост

Нік готується прийняти пост свого батька Санти, але для того, щоб Різдво відбулося, він повинен знайти свою місіс Клаус, яка підтримує чоловіка, і багато в чому йому допомагає на Різдво. Він розвиває свої відносини з Бет, але жінка сильно сумнівається в своєму виборі, і всі магічні штучки здаються їй чужими. Різдво опиняється під зривом, і тільки справжня любов і сімейний затишок врятують свято у всьому світі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти