StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як за 15 хвилин знищити бур’ян та мох на подвір'ї: фахівці поділились лайфхаком

10 березня 2024, 15:24
Бур'яни та мох псують зовнішній вигляд вашого подвір'я, але експерт поділився своїм лайфхаком, який допоможе назавжди їх позбутися.
Як за 15 хвилин знищити бур’ян та мох на подвір'ї: фахівці поділились лайфхаком
Як знищити бур'яни на подвір'ї / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Досвідчені господарі та садівники поділились дієвим лайфхаком, як за 15 хвилин можливо видалити бур’яни та мох із вашого подвір'я. Окрім непривабливого вигляду, мох також може спричинити слизькість бруківки, що може призвести до падінь і аварій.

Досвідчені фахівці розповіли, що є один звичайний побутовий інгредієнт, який знищить мох та бур'ян. Для цього вам знадобиться лише відбілювач, вода, велике відро, пляшка з пульверизатором і щітка з жорсткою щетиною, передає Mirror.

"Перший крок - розбавити відбілювач. Відбілювач будь-якої марки знищить мох", - зазначив спеціаліст.

відео дня

"Варто правильно розвести відбілювач, щоб запобігти будь-якому знебарвленню на вашому внутрішньому дворику, дозволяючи йому зберегти свій первісний колір. Дотримуйтесь співвідношення п’яти столових ложок відбілювача на 4 літри води. Змішайте розчин у відрі, а потім наповніть пляшку з розпилювачем для легкого розподілу по всьому внутрішньому дворику", - пояснив він.

Варто просто обприскати уражені ділянки внутрішнього дворика. Однак, переконайтеся, що ви рівномірно розподілили розчин для знищення бур'яну та моху на всі уражені ділянки.

Необхідно залишити розчин відбілювача на внутрішньому дворику приблизно на 15 хвилин, щоб рідина встигла "попрацювати". Однак, не варто залишати його надовго, інакше це може призвести до того, що камені забарвляться або будуть плями.

Через 15 хвилин за допомогою теплої води видаліть весь відбілювач. Тоді варто ще почекати, поки мох не пожовтіє, а потім його потрібно прибрати з ділянки. Найкраще для цього підійде жорстка щітка із твердою щетиною, щоб ретельно прибрати відмерлий мох та бур'ян із вашої плитки на подвір'ї.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти