StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Таємна кнопка на пральній машинці: жінка показала, як позбутись затхлого запаху

9 грудня 2023, 04:32оновлено 10 грудня 2023, 13:51
Дешевий і простий лайфхак для прибирання, який допомагає підтримувати пральну машину в ідеальній чистоті, щоб ваш одяг не мав неприємного запаху.
Таємна кнопка на пральній машинці: жінка показала, як позбутись затхлого запаху
Як позбутись затхлого запаху з пралки - жінка показала таємну кнопку / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Кмітлива жінка виявила, що на пральній машині є прихована кнопка, про яку вони навіть не підозрювали. Ніхто не хоче чекати закінчення циклу прання, щоб виявити, що одяг пахне затхлістю. Якщо ваш одяг з пральної машини пахне не зовсім свіжим, можливо, настав час її почистити.

На щастя, жінка на ім'я Мінді Макнайт виявила, що існує простий спосіб перевірити, чи потребує ваша машина гарного чищення, пише Mirror.

Жінка розповіла, як вона чистить свою пральну машину за допомогою секретної кнопки і якими засобами користується.

відео дня

Мінді, 44 роки, в своєму Tik Tok сказала: "Ви коли-небудь замислювалися, для чого потрібна кнопка на корпусі вашої пральної машини? Ось відповідь". Демонструючи, що потрібно робити, вона додала: "Перевірте це - натисніть цю кнопку, і лоток повинен висунутися до кінця, покладіть його сюди [в раковину], а потім потріть його з милом, щоб позбутися від залишків цвілі і накопичень".

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, які ще є лайфхаки у користуванні пральною машиною, рекомендуємо наш матеріал: Чи можна запускати пральну машину два рази поспіль: відповідь усіх здивує.

Вона використовувала рідину для миття посуду для очищення лотка і скребка. Мінді попередила, що не у всіх пральних машин є кнопка, яка дозволяє витягнути лоток, тому вона придумала альтернативний метод.

Жінка пояснила: "Якщо у вас немає цієї кнопки, ви можете взяти лимонний сік, покласти його [у відділення для рідких миючих засобів у шухляді] і харчову соду, і ви побачите, як він почне активуватися. А потім візьміть зубну щітку і відчистіть все це".

Дивіться відео про те, як позбудить неприємного запаху з пральної машинки:

@mindymcknight Ever wonder what the push button is for on your washing machine drawer?? Here’s the answer! #hack#tipsandtricks#washingmachine♬ original sound - Mindy McKnight

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти