StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Немає початку, немає кінця: як легко дізнатися розмір кільця - способи зрозуміє будь-хто

14 вересня 2023, 18:56оновлено 15 вересня 2023, 12:41
3645
Коли-небудь настає такий момент, коли людина задається питанням "Як дізнатися розмір кільця?". Главред вирішив розібратися в цьому.
Кільце
Кільця - дуже важливий аксесуар / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Як легко дізнатися розмір кільця - це питання, загалом-то, не біном Ньютона. І нижче ми детально розповімо про таку проблему.

Як дізнатися розмір кільця без примірки

Це можна зробити кількома способами:

  • Використовуйте колодку для кільця. У більшості ювелірних салонів наявні спеціальні колодки для визначення розміру. Ви можете попросити продавця кільце на колодку і дізнатися номер потрібного вам розміру.
  • Виміряйте діаметр внутрішньої частини кільця. Потрібно взяти візьміть лінійку або штангенциркуль. І виміряти внутрішній діаметр кільця (відстань від одного внутрішнього краю кільця до іншого – через центр). Потім, використовуючи таблицю розмірів кілець, просто знайдіть потрібний номер розміру.
  • Використовуйте старе кільце. Якщо у вас вже наявна кільце, яке прекрасно Вам підходить, ви можете виміряти його внутрішній діаметр (як описано вище) і порівняти його з таблицею розмірів – для того, щоб визначити розмір.
  • Запитайте поради у ювеліра. Якщо у вас немає можливості виміряти кільце самостійно, зверніться до професіонала. Він швидко і легко зможе точно визначити розмір за допомогою спеціальних інструментів.
  • Пам'ятайте - правильно або неправильно підібраний розмір кільця може впливати на його комфортне носіння.

Якщо вас цікавить тема кілець, то рекомендуємо вам прочитати наш матеріал: "Краще зняти і не одягати: куди подіти обручку після розлучення".

відео дня

Як легко дізнатися розмір кільця

Дізнатися розмір кільця легко і точно можна за допомогою таких методів:

Використовуйте кільце, яке вже носите. Якщо у вас є кільце, яке добре підходить на один з ваших пальців, можна виміряти його розмір. Існують спеціальні шкали для визначення розмірів кілець. Просто помістіть ваше кільце на шкалу і знайдіть номер, який відповідає внутрішньому діаметру кільця.

Використовуйте паперову стрічку або нитку. Оберніть ділянку паперової стрічки або нитки навколо основи пальця, на якому ви збираєтеся носити кільце. Потім за допомогою лінійки виміряйте довжину стрічки або нитки і порівняйте з таблицею розмірів кілець. Цей метод може дати приблизний результат.

Використовуйте онлайн калькулятори. Існує кілька онлайн-калькуляторів, які дозволяють визначити розмір кільця на основі вимірювань пальця. Ви можете ввести вимірювання в такі калькулятори і отримати приблизний розмір.

Кільце

Який середній розмір кільця у дівчат

Середній розмір кільця у дівчат може варіюватися в залежності від регіону та популяції, але зазвичай він коливається в діапазоні від 5 до 7 (за шкалою розмірів США). Слід зазначити, що це лише середні значення, і розмір кільця може значно відрізнятися у різних жінок. Розмір кільця залежить від розміру пальця, який, у свою чергу, може бути спадковим і залежати від багатьох факторів, включаючи генетику та Конституцію.

Якщо ви розглядаєте придбання кільця для подарунка або іншої мети і не можете дізнатися точний розмір, найкраще дізнатися його у одержувача або скористатися одним з методів вимірювання розміру кільця, про які згадано вище. Точне вимірювання точно зробить подарунок більш приємним і зручним для носіння.

Інші тексти на тему:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти