StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кращий засіб від чорної цвілі: експерт розповів, як позбутися від дефекта

14 липня 2023, 15:18оновлено 14 липня 2023, 16:44
2829
Главред розповість, як швидко позбутися від цвілі квартирі.
Чим можна вивести чорну цвіль
Чим можна вивести чорну цвіль / колаж: Главред, фото: pexels

Оскільки літо приносить більш високі температури і підвищену вологість, ванні кімнати стають розсадником цвілі, що дивує багатьох, хто пов'язує зростання цвілі тільки з холодними і дощовими умовами. Експерт розповів про свій досвід боротьби з цвіллю і показав кращий засіб від чорної цвілі.

А якщо ви хочете дізнатися, як найкраще зберігати продукти, читайте чому не можна зберігати продукти у фользі: відповідь насторожує.

Чим можна вивести чорну цвіль - засоби є у всіх

За словами експерта з ванних кімнатах Уоррена Кінлоха виданню Express, для процвітання цвілі потрібне тільки тепло, волога і відсутність вентиляції. Недостатня вентиляція дозволяє волозі затримуватися, створюючи ідеальне середовище для осідання і швидкого розмноження спор цвілі.

відео дня

Уоррен Кінлох стверджує, що є ключові помічники в тому, як швидко позбутися від цвілі в квартирі, і швидше за все - вони є в кожному будинку.

Замислюючись про те, що ефективно від цвілі, не варто забувати і про її профілактику - покращуйте вентиляцію повітря .

І найголовніше - розчиніть чайну ложку в 0,5 літрах води, додайте її в ємність з пульверизатором і обробіть місця цвілі. У цьому місці зникне цвіль, а також сирий і затхлий запах. Також можна розпорошити оцет, попередньо не розбавляючи його. Однак доведеться змити з поверхні через дві години.

Крім іншого, не так давно ми писали матеріал про те, що замінити кондиціонер влітку вдома можливо, не вкладаючи в це багато грошей і сил. Ці способи можуть полешити стан у найспектоніші дні.

Окрім цього, ви можете дізнатися, що потрібно зробити для того, щоб зберегти зелень свіжою якомога довше, адже цей вид продуктів найкорисніший, але псується швидше за інші.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти