StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Картоплею і не тільки: як прибрати сольові розводи із замшевого взуття

31 жовтня 2023, 13:09
4136
Дотримуючись цих простих порад, ви зможете повернути зимового взуття первісне сяйво і зберегти її у відмінному стані.
Як прибрати сольові розлучення з замшевого взуття
Як прибрати сольові розводи із замшевого взуття / Колаж Главред, фото: скріншот Youtube

Зимове взуття часто піддається суворим випробуванням в умовах холодів і сльоти. Однак, багато хто з нас стикаються з неприємною проблемою - білі розводи, що утворюються на чоботях через хімічну обробку льоду на вулицях.

Видалити ці розводи може бути непростим завданням, але у нас є кілька секретів, які допоможуть вам повернути взуття первозданний вигляд.

Кава - ваш надійний союзник

Якщо у вас чоботи з "примхливої" замші темного відтінку, почніть з простої процедури. Просто обробіть поверхню взуття за допомогою кавової гущі. Цей метод допоможе прибрати білі розводи, повернувши чоботям колишній вигляд. Після цього, не забудьте струсити надлишки кавової гущі і обробити взуття захисним засобом, щоб уникнути повторного утворення розводів.

відео дня

Житній хліб - універсальний засіб

Житній хліб виявляється відмінним помічником в боротьбі з розводами. Просто візьміть м'якою стороною шматок житнього хліба і натріть ним чоботи до повного зникнення розводів. Цей метод швидко і якісно допомагає повернути взуття привабливий зовнішній вигляд.

Картопля - магія крохмалю

Сира картопля - це ще один ефективний засіб, здатне усунути розводи. Просто натріть проблемні ділянки взуття сирою картоплею. Це працює завдяки вмісту крохмалю в картоплі, який допомагає ефективно видаляти білі розводи. Як тільки розводи зникнуть, обробіть взуття щіткою і покрийте її шаром захисного засобу.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти