StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як відмити всю кухню за лічені хвилини: жінка показала диво-засіб

3 січня 2024, 11:34
Жінка розповіла, як в домашніх умовах приготувати засіб для ефективного прибирання кухонних поверхонь, який не подразнюватиме шкіру.
Як відмити всю кухню за лічені хвилини: жінка показала диво-засіб
Як відмити всю кухню - жінка показала як зробити миючий засіб / Колаж Гларвед, фото: скріншот із відео

Коли справа доходить до прибирання будинку, кухня часто є однією з найбільш трудомістких кімнат у будинку. З усіма шафами та кухонним обладнанням це може бути особливо складним завданням.

Ось чому багато хто з нас покладається на чистячі засоби та спреї, які допомагають видалити небажаний жир і бруд. Однак, магазинні засоби можуть бути дорогими і містити хімічні речовини, які є агресивними для вашої шкіри.

З огляду на це, один експерт порекомендував просте рішення, яке можна приготувати вдома.

відео дня

Шантель Міла, відома в соціальних мережах своїми порадами щодо стию та прибирання, порадила змішати воду, білий оцет і лимонний сік для отримання ідеального кухонного спрею.

У TikTok вона сказала: "Змішайте півсклянки теплої води, чверть склянки білого оцту і чверть склянки лимонного соку. Ця кислотна суміш ефективно справляється з жирним кухонним жиром і брудом на всій вашій кухні", - розповіла експерт.

Дивіться відео про те, як відмити кухню за лічені хвилини:

@mama_mila_ 3 cleaning hacks that will change the way you clean your kitchen ?? which one will you try first? 1. Rid musty dishwasher odours by sprinkling baking soda on the base before running it on the hottest cycle 2. Buff a thin layer of baby oil into stainless steel to keep it shining for months 3. Mix 1/2 cup warm water, 1/4 cup white vinegar + 1/4 cup lemon juice. This acidic mix is powerful at cutting through tough kitchen grease + grime all around your kitchen #cleantok#kitchencleaning#kitchenhacks#cleaninghacks♬ original sound - gratifyofficial

Спрей не тільки допоможе впоратися з брудом, але й може діяти як дезінфікуючий засіб. Відомо, що білий оцет знищує деякі бактерії та віруси.

Лимонна кислота також є антибактеріальним і антисептичним засобом, тобто лимони можуть вбивати бактерії, видаляти цвіль і грибок, і навіть іржу. Крім того, лимон може допомогти нейтралізувати сильний запах оцту, який сам по собі може бути досить нестерпним.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти