StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ця новорічна прикраса знижує швидкість вашого WI-FI: експерти розкрили деталі

4 грудня 2023, 12:48оновлено 5 грудня 2023, 14:20
Популярні різдвяні прикраси можуть спричинити хаос у роботі вашого Wi-Fi та широкосмугового зв'язку, що призведе до уповільнення швидкості інтернету.
Ця новорічна прикраса знижує швидкість вашого WI-FI: експерти розкрили деталі
Що знижує швидкість WI-FI - експерти назвали про несподівану причину / Колаж Главред, фото: УНІАН

Розвішування прикрас може перетворити вашу оселю на прекрасну зимову країну чудес, але є одна прикраса, яка може спричинити хаос у вашому домашньому Wi-Fi.

Повільний інтернет дратує і в найкращі часи, але популярні різдвяні прикраси можуть бути винуватцями того, що він працює ще повільніше, ніж зазвичай, пише The Sun.

Якщо вам цікаво дізнатись чому падає швидкість інтернету через Wi-Fi та як збільшити швикість інтернету вдома, рекомендуємо наш матеріал: Як підвищити швидкість Інтернету вдома: поради спеціалістів.

відео дня

Експерти виявили, що мерехтливі гірлянди можуть знижувати швидкість вашого Wi-Fi, оскільки ланцюжок вогнів потенційно може створювати електромагнітні поля, які заважають роботі широкосмугового зв'язку. Це виявив провайдер широкосмугового зв'язку Zen, але є кілька способів зупинити перешкоди.

"У цю пору року різдвяні гірлянди всюди - на ялинці та по всьому будинку. Однак, на жаль, ці милі блискучі вогники також випромінюють електромагнітне випромінювання, яке може негативно впливати на ваш Wi-Fi. Кілька вогників можуть не мати великого впливу, але коли їх сотні навколо вашого будинку, їх вплив може бути посилений, що потенційно може спричинити перешкоди для вашого Wi-Fi сигналу і, зрештою, призвести до обриву з'єднання", - сказав представник компанії.

Існують способи обійти це, наприклад, перемістити ваш широкосмуговий маршрутизатор подалі від гірлянди.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти