StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Загадка для людей із гострим зором: потрібно знайти мишу за 8 секунд

7 квітня 2024, 14:21оновлено 7 квітня, 20:21
Помітити дуже хитру мишку зможуть лише ті люди, які мають дуже загострену уважність.

Мишь, загадка
Потрібно знайти мишу за 8 секунд/ колаж: Главред, фото: thesun.co.uk, unsplash.com

Оптичні ілюзії можуть обвести навколо пальця більшість людей, адже розгадати кожну з таких загадок досить непросто. Коли на картинці потрібно відшукати щось заховане – якийсь об’єкт, тварину або людину – то найімовірніше правильна відповідь замаскована настільки майстерно, що побачити її зможуть лише одиниці.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Знайти олівець за 12 секунд зможуть лише одиниці: дуже заплутана загадка

відео дня

А подібні загадки, на виконання яких ще й дається обмежена кількість часу, виконати в рази складніше.

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати мишу, яка заховалася настільки добре, що її буде дуже складно побачити, пише The Sun.

При цьому загадку потрібно розгадати за невеликий проміжок часу – всього за 8 секунд. Доведеться докласти чималих зусиль, щоб впоратися із завданням настільки швидко.

На картинці ми бачимо лева, який дивитися на нас із дуже серйозним поглядом. Спершу може здаватися, нібито крім лева на зображенні більше нікого немає, але це не так – десь там причаїлася мишка.

Потрібно максимально зосередитися на завданні, щоб не випустити мишку з поля нашого зору. Як би вдало і майстерно вона не була б захована, але правильна відповідь точно стане очевидною тим людям, які підійдуть до завдання з усією серйозністю та проявлять всю свою уважність.

Загадка
Потрібно знайти мишу за 8 секунд/ thesun.co.uk

Якщо не вдається розгадати загадку всього за 8 секунд, не варто картати себе – просто продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на час.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити, де саме заховалася миша/ thesun.co.uk

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти оленя в лісі всього за 7 секунд. Олень насправді ховається на видноті, проте помітити його буде дуже непросто через одну причину.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти голку за 12 секунд. Така загадка стане справжнім випробуванням – не кожному вдасться так швидко відшукати правильну відповідь.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти