StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вибухова оптична ілюзія: лише генії можуть знайти бджолу в спальні за 7 секунд

5 вересня 2023, 00:11
7794
Нова оптична ілюзія викликає підвищений інтерес у багатьох людей, оскільки завдання полягає у тому, що потрібно знайти бджолу.
головоломка
Лише генії можуть знайти бджолу в спальні за 7 секунд / Колаж: Главред, фото: Bright Side, ua.depositphotos.com

Оптичні ілюзії вважаються одним з найпростіших методів визначення рівня інтелекту людини. Люди, які постійно розв'язують різноманітні завдання на спостережливість, покращують свої навички вирішення проблем.

Як пише JagranJosh, нова оптична ілюзія викликає підвищений інтерес у багатьох людей, оскільки завдання полягає у тому, що потрібно знайти бджолу.

У цій ілюзії ви можете побачити кімнату, в якій спить дівчина. Її іграшки розставлені по всій спальні, а малюнки наклеєні на стіну. Через вікно видно зоряну ніч. Стверджується, що лише 3% людей можуть знайти заховану бджолу на цьому зображенні. На виконання цього завдання відводиться лише 7 секунд.

відео дня
Вибухова оптична ілюзія: лише генії можуть знайти бджолу в спальні за 7 секунд
Спробуйте знайти бджолу / Bright Side

Ви знайшли бджолу за 7 секунд? Якщо так, то у вас вражаючий рівень інтелекту! Проте якщо раптом виконати це завдання не вдалося, то не варто засмучуватися. Просто приділіть більше часу на виконання цього завдання.

Ви хочете знати, де ховається бджола? Тоді перегляньте відповідь нижче.

Вибухова оптична ілюзія: лише генії можуть знайти бджолу в спальні за 7 секунд
Правильна відповідь / Bright Side

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про шалену оптичну ілюзію – тільки геній може за 7 секунд знайти жінку без брів. Цю оптичну ілюзію створив музей Долорес Ольмедо. У ній ви можете побачити картину, наповнену обличчям відомої мексиканської художниці Фріди Кало.

Також Главред розповідав про карколомний тест на IQ – лише генії знайдуть людину без маски на шаленій оптичній ілюзії. Так, на малюнку зображена група чоловіків в офісній будівлі. Усі вони в масках. Проте на малюнку десь є один чоловік без маски.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти