StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вищі сили обов'язково почують: дуже сильні молитви на здійснення заповітних бажань

8 вересня 2023, 15:58
17786
Молитва до вищих сил стала одним зі способів, яким люди намагаються прискорити виконання своїх бажань.
молитва
Як молитися, щоб бажання збулося / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Кожна людина має своє заповітне бажання, яке надихає її рухатися вперед. Для декого це можуть бути матеріальні блага, такі як багатство, розкіш або успіх у кар'єрі. А хтось може мріяти про гармонійні стосунки, здоров'я або духовний розвиток. Молитва до вищих сил стала одним зі способів, яким люди намагаються прискорити виконання своїх бажань і досягти бажаних результатів у житті. Головна умова успішної молитви на виконання бажань – це глибока віра. Віра в те, що є надприродні сили, які можуть впливати на наше життя та відгукуватися на наші прохання. Главред розповідає, які є молитви на удачу в усіх справах.

Молитва ангелу-охоронцю на виконання бажання

Звертаюся до тебе, мій заступник, ангел-охоронець. Один ти знаєш, як я хочу виконання свого бажання. Бажаю я, щоб (вимовляєте коротко то, чого хочете). Допоможи мені здійснити задумане, направ мене на шлях істинний, захисти мене від бід і заздрісників, звільни мій шлях для моїх дій! Від себе обіцяю, що буду приймати і використовувати всі твої дари. На благо мені і всьому світу. Нехай буде так!

Сильна молитва на виконання бажання найближчим часом Миколі Чудотворцю

Святий Миколай Чудотворець, угоднику Господній! За життя свого ти не відмовляв людям у проханнях їхніх, так і нині допомагаєш всім стражденним. Благослови мене, раба Господнього (ім’я) на виконання бажання потаємного мого. Проси Господа Нашого про дарування милості і благодаті Його. Нехай не залишить Він прохання моє бажане. В ім’я Господа Нашого. Амінь.

відео дня

Молитва на виконання бажання до Ісуса Христа

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Не гнівайся на моє сердечне прохання, а й не відмов в нескінченній милості. Благослови мене на виконання бажання і уникнення всіх демонічних прірв. Нехай все задумане збудеться і нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти