StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Собака може захворіти: як правильно зберігати собачий корм

31 січня 2024, 13:45
338
Експерт опублікував відео та пояснив, як найкраще зберігати їжу для домашніх тварин.
Собака може захворіти: як правильно зберігати собачий корм
Як зберігати собачий корм / колаж: Главред, фото: unsplash, ua.depositphotos.com

Якщо неправильно зберігати корм чи іншу їжу домашніх улюбленців, це може призвести до серйозних наслідків. Кінолог поділився порадами, як правильно зберігати корм для собак.

"Розмір пакета має значення. Беріть розмір, достатньо великий, щоб ви могли згодувати весь пакет протягом 30 днів або менше. Це потрібно для того, щоб уникнути згіркнення жиру, цвілі - пам’ятайте про окислення. Воно відбувається, коли мішок відкритий", - зазначив кінолог, передає Mirror.

Також варто ретельно закріпити пакет і не висипати їжу в контейнер, адже оригінальна упаковка була спеціально розроблена для збереження поживних речовин у їжі. Тож не варто пересипати корм у контейнери чи інші пакети. Однак, якщо є необхідність, то можна використати контейнери із нержавіючої сталі, замість пластикових з міркувань безпеки.

відео дня

Як зберігати собачий корм вдома

  • Категорично не можна зберігати корм на балконі, або у вологому приміщенні. Через перепади температури корисні елементи та жири в кормі можуть гіркнути, а мухи та комахи відкладатимуть там свої яйця.
  • Корм повинен зберігатись там, де є мінімальний контакт із навколишнім середовищем. Не можна, що прямі сонячні промені потрапляли на нього.
  • Якщо ви тримаєте корм у мішку, то варто його ретельно замотувати, щоб повітря туди не мало доступу.
  • Якщо ваша собака алергік, то потрібно придбати невеликий контейнер, щоб вистачало йому на тиждень. Так ви рідше будете відкривати великий контейнер, чи мішок із кормом, щоб не накликати розмноження бактерій

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти