StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Чула дивні звуки": жінка вийшла на вулицю і не повірила своїм очам

13 червня 2024, 20:28
9864
У коментарях під публікацією користувачі Reddit влаштували справжнє розслідування появи гостей.
Жінка вийшла на вулицю і не повірила своїм очам
Жінка вийшла на вулицю і не повірила своїм очам / Колаж Главред, фото: pixabay.com, reddit.com

Мешканка Шотландії була шокована після того, як виявила "дивні звуки" у своєму палісаднику. Але вона ще більше здивувалася, побачивши їхнє джерело.

На Reddit, вона поділилася знімком інциденту з кряканням, коли десятки качок влаштувалися на її галявині.

"Почула дивні звуки. Відкрила вхідні двері і зіткнулася з цим. У мене немає і ніколи не було качок", - поділилася жінка.

відео дня

У коментарях під публікацією користувачі Reddit влаштували справжнє розслідування появи гостей.

Утки Качки
/ Фото: скріншот Reddit

"Можливо, у вас нашестя журавлиних мух, черв'яків-шипунів або якихось інших комах", - прокоментував один з учасників Redditor, намагаючись знайти пояснення.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них опиняються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

"До нас на галявину іноді прилітають ворони, коли у нас є газонні жуки". "Напевно, це через затоплену дорогу, друже. Дуже дивно", - додав інший, на що автор повідомлення пояснив: "Це Шотландія. Абсолютно нормально, хаха".

Третій припустив: "Схоже, ваш газон намок. Ці качки, ймовірно, летіли низько і побачили щось привабливе у вашому дворі. Скоро вони злетять. У мене на полі зупиняються гуси на шляху до озера. Один вкусив мою маленьку собачку, і вона ніколи не пробачила гусей за це, тепер вона гавкає і гавкає на всі товари, а їх у нас в окрузі тонни".

А четвертий пояснив: "Вони зазвичай мігрують зграями і годуються жуками у вас у дворі. Найімовірніше, вони або дикі, і ви перебуваєте поруч із їхнім джерелом води, або у вас є сусід, який не знав, що вони вміють літати. Якщо це перше, то вони прилетять, з'їдять жучків і полетять далі. Якщо друге, то вони регулярно навідуватимуться і житимуть далі. Як правило, вони нічого не пошкоджують, хіба що залишену без нагляду кімнатну рослину".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти