StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Окупанти тікатимуть вночі": коли і як закінчиться війна в Україні - прогноз

5 вересня 2023, 11:01
Коли в Україні закінчиться війна і як окупанти покинуть територію нашої країни. Про це розповіла астролог Ольга Стогнушенко.
Війна в Україні, ЗСУ, прогноз для України
Війна в Україні прогноз / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, pixabay

Війна завершиться стрімко і несподівано. Такий прогноз озвучила Таролог Ольга Стогнушенко.

"Випадає карта "Стрімкості і Несподіванки". Це означає щастя, до якого не встигнеш підготуватися. Війна, дійсно, закінчиться швидко, несподівано і раптово тим, що ворог піде. Вони підуть вночі. Як заходили до нас, так і підуть. Вони, як таргани, розбіжаться в різні напрямки і в різні боки", - каже таролог, передає Главред.

За словами астролога, окупанти дуже ослабнуть на полі бою.

відео дня

"Вони відчують свою слабкість і не зможуть вести якісь бойові дії. Це буде пов'язано з мобілізацією, зброєю. Це буде пов'язано саме з якимись вказівками зверху. Вказівка зверху нашому ворогові викличе неприємні емоції. Щось їх налякає і вони побіжать", - заявила таролог.

Ольга Стогнушенко

Ольга Стогнушенко - майстер таро. Родолог. Екстрасенс. Часто робить прогнози для України і світу і розклади таро про війну з РФ, йдеться на сторінці таролога в Іnstagram.

Коли почнеться визволення України

"Зараз ми не залишаємо ворогові шансів залишитися на наших територіях. Це не будуть процеси світові, а буде таке, що ми щось зробимо. Вони будуть тікати, тому що їм реально стане страшно", - говорить таролог Стогнушенко.

"Ключовим процесом, коли почнеться звільнення України, будуть бойові дії в Горлівці і 3 населених пунктах. Окупанти будуть в шоці від ЗСУ, там чекатиме їх дуже багато сюрпризів. Єдине, що їм залишиться, тікати. Російська армія навіть буде без командира там", - заявила вона.

Переговори з РФ

"Переговорів України і Росії не буде жодного разу. Мир настане без переговорів - це 100%. Путін - це вже відпрацьовка. Таке відчуття, що його кудись відправлять, і його хтось буде замінювати. Такі процеси дуже скоро будуть відбуватися. Путін вже втратив свою політичну силу", - додала астролог.

Прогноз на вересень 2023 в Україні

Астролог Яна Тимощук назвала 4 дні, коли краще не ходити в людні місця.

7 вересня - це енергетично важкий день.

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

"Можемо зіткнутися з агресією. У ці дні краще звернути увагу на свій стан", - заявила астролог.

14 вересня - найнебезпечніші місячна доба.

"Це "сатанинські дні". Можна легко посваритися з людьми, конфлікт затягнеться надовго", - додала Тимощук.

22 вересня - дуже неприємна дата.

"Можна даремно спокушатися і відчувати тривогу. Паніка, перепади настрою, емоційні гойдалки можуть бути у всі ці дні", - говорить астролог.

28 вересня - можна піти з наміченого шляху.

"Емоції будуть брати вгору і можуть виникнути безліч перешкод. Не варто допускати в своє життя людей, які можуть збити зі шляху", - говорить Тимощук.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти