StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Потужна атака закінчиться": коли в Україні припиняться найсильніші обстріли - прогноз на осінь

27 серпня 2023, 18:32оновлено 27 серпня 2023, 21:48
Прогноз для України на осінь склали тарологи Стелла і Людмила Хомутовська. Коли чекати припинення вогню.
Війна в Україні прогноз
Війна в Україні прогноз / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ

Осінь 2023 в Україні буде з новими випробуваннями. Як розповіли астрологи і тарологи, для України готують захист неба. Росіяни знову спробують атакувати енергосистему України, але у них не вийде влаштувати блекаут.

Як розповіла Таролог Людмила Хомутовська, обстріли восени і колапси будуть.

Прогноз на осінь 2023 для України

"Карти показують що світла немає. Росія спирається на попередню осінь і готує обстріли. Небезпека буде. За літо енергетики привели нас до того, що ми повстали, як Фенікс з попелу. Але, Україна поставила потужний захист. Зиму ми повинні пережити", - каже Хомутовська, передає Главред.

відео дня

Людмила Хомутовська

Людмила Хомутовська - відомий український таролог, екстрасенс, регресолог, біоенергет.

Відомий український таролог з Чорнобаївки Стелла каже, що цілими областями цієї осені і взимку ми сидіти без світла не будемо.

"Обстрілювати нашу енергетичну систему будуть, але блекаута не буде. Кінця світу не буде, і так, як минулого року не буде. Будуть обмеження, але пошкодити росіяни енергетичну структуру не зможуть. Ракети і "шахеди" можуть десь поруч потрапити, але області без світла сидіти не будуть. Взимку будуть проблеми, але жахливіше, ніж минулої осені і взимку точно не буде", - сказала Стелла.

Хто така таролог Стелла

Стелла - таролог з Чорнобаївки, йдеться на сторінці в Instagram. Часто робить особисті розклади і дає великі прогнози для України та світу.

Переговори восени

"Тема переговорів йде і навіть йде підготовка населення. Україна має розуміння і вимоги від інших щодо переговорів. По "шістці чаш" ми змушені йти на переговори, і це найгірше, що можна зробити. Це повторення того, що було. А було - "Мінські переговори", - каже Хомутовська.

Кінець гострої фази війни

"До кінця року закінчаться обстріли. Восени нам дадуть дуже велику систему ППО. Закриють небо, і про це йдуть розмови, щоб не обстрілювати наші міста. До кінця року сильна стрілянина закінчиться. До кінця 2023 року припиняться обстріли портів, шкіл, міст, складів. Бойові дії ще триватимуть " - додала таролог Стелла.

Кінець серпня буде дуже небезпечним

"До кінця серпня вся Україна ще буде червоною. Обстріли будуть біля води. На Сході та Півдні будуть сильні обстріли. Центр України менше. До кінця серпня ігнорувати тривогу не можна. Летіти буде по всій Україні", - прогнозує таролог Стелла.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти