StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Буде сильно болючий удар": Україну чекає дуже несподівана подія - прогноз

20 серпня 2023, 12:47оновлено 21 серпня 2023, 00:57
Прогноз на День Незалежності 2023 для України і чому восени варто очікувати новий масових обстрілів, розповіли астрологи.
Війна в Україні, ЗСУ, прогноз на День Незалежності 2023
Прогноз на День Незалежності 2023 війна в Україні / Колаж Главред, фото 43 окрема артилерійська Бригада імені гетьмана Тараса Трясила, pixabay

Україна на полі бою буде потужно відповідати окупантам. Як розповіли астрологи і тарологи, РФ готує атаку дронів і болючий удар по Україні, а на День незалежності загострення.

За словами астролога Яни Тимощук, Росія готує дрони для найсильнішої атаки.

"У Росії почалися перестановки при владі і зміщення сил. У них йде принципово новий план і новий шлях. Це нові шляхи розвитку на полі бою. Але у них йде недолік людського ресурсу. У них буде відхід від якихось територій України. Окупанти бачать прорив і перемогу на певних напрямках. Україна відповідатиме потужно. Вони готують дрони і удари будуть досить сильні. Це жовтень-листопад місяць", - сказала астролог Яна Тимощук, передавати Главред.

відео дня

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

За словами відомого таролога Стелли, до кінця 2023 року масові обстріли можуть припинитися, але вересень в Україні буде небезпечним.

"Чи закінчаться обстріли в 2023 році? В кінці літа або на початку осені нам дадуть дуже сильне ППО або щось інше. Дійсно, закриють небо, і про це розмови йдуть. Тоді потихеньку буде все йти на спад. Думаю, до кінця року гостра стрілянина закінчиться. На полі бою будуть обстріли. Обстріли ракетами і дронами, по портах, складах, ТЦ припиняться до кінця року. Бойові дії триватимуть. В цілому, небо буде закрито в Україні. Обстріли і руйнування до кінця року фактично припиняться", - говорить таролог Стелла.

Хто така таролог Стелла

Стелла - таролог з Чорнобаївки, йдеться на сторінці в Instagram. Часто робить особисті розклади і дає великі прогнози для України та світу.

Болісний удар по Україні

"В цілому вересень буде не менш активний, ніж серпень. Будуть активні дії. У вересні ще буде болючий удар. У вересні буде дуже боляче. Удари будуть спрямовані туди, де діти. Можливо, це будуть школи. Карти постійно показують дітей. Студенти, школярі – це можливі хаотичні прильоти по навчальних закладах", - говорить таролог.

Звільнення територій України

"До кінця серпня будуть звільнені території, а у вересні буде набагато більше звільнених територій", - додала таролог Стелла.

Масовий обстріл Києва

"Плани ворога по Києву єдині - завдати масового удару. Цей план вони розробляють. Саме болючий удар, який нестиме проблеми суспільству. Однак, цей удар не реалізується, показують карти", - сказала таролог Людмила Хомутовська.

Людмила Хомутовська

Людмила Хомутовська - відомий український таролог, екстрасенс, регресолог, біоенергет.

Чого чекати на День незалежності 24 серпня

"День незалежності 24 серпня буде неспокійним у першій половині дня. Особливо вночі, і вдень 24 вересня до 11:30. Напередодні Дня незалежності обстріли посилюватимуться. На фронті буде дуже сильне протистояння. Ситуація протягом дня 24 серпня буде сильно змінюватися. Також будуть важливі політичні події і важливі пакети військової допомоги", - розповів астролог Олексій Кириченко.

Хто такий Олексій Кириченко

Олексій Кириченко вивчає астрологію з 1999 року. З 2005 року почав викладати астрологію. Є автором багатьох статей на тему астрології. Має свій власний ютуб-канал.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти